fbpx
skip to Main Content

Solrik Sommer på Sørlandet

Stiftelsen Fullriggeren Sørlandet setter seil for nok en spennende sesong med utvidelsen av sitt velkjente sommerprogram, nå i samarbeid med Skonnerten Solrik fra Grimstad under navnet «Solrik Sommer på Sørlandet».

 

Denne sesongen blir enda lengre, fra april til oktober, og vil tilby gjestene magiske opplevelser i den sørlandske skjærgården. Første smakebit på sesongens program blir kunngjort i mars, men allerede nå planlegges bedriftsarrangementer, brylluper, seilaser, og andre spennende aktiviteter.

Dette vil være fjerde året på rad som Stiftelsen arrangerer sommerprogrammet sitt, det har vært en lokal suksess hvert år med flere utsolgte fjordcruise. Publikum stortrives med å være med på opplevelsen som er noe utenom det vanlige, og som gir et historisk inntrykk fra regionens sterke maritime arv.

– Programmet vårt er en fin harmoni av moderne opplevelser og sjarmen fra den rike sjøkulturen. Vi er veldig glade for å utvide programmet vårt, det vil være en gylden mulighet til å skape mer intime opplevelser for mindre grupper, forteller Knut Arne Gjertsen, adm.dir. for Stiftelsen begeistret.

Skonnerten Solrik ble bygget på Lista i 1929, men ble Grimstadværing i 1996 og gikk da gjennom et omfattende restaureringsarbeid i regi av foreningen Skonnerten Solrik. I dag har Solrik overnattingsmuligheter for 20 gjester, og opptil 70 gjester for dagsopplevelser. Markedskoordinator i Stiftelsen, Lisa Grindvik Breiteig, uttrykker entusiasme for samarbeidet:

– Vi er sikre på at samarbeidet vil gi flere muligheten til å oppleve Solrik, og det betyr også at Skonnerten er mer tilgjengelig i resten av regionen. Jeg gleder meg til å skape fantastiske kundeopplevelser for alle gjestene vi kommer til ha om bord. Skonnerten er kjent for å være et uvanlig velskapt fartøy med fin linjeføring.

Back To Top