fbpx
skip to Main Content
Lørdag 3. februar inviterer Restart Gospel Choir til Gospelwhises i Greipstad menighetshus.

Ønskekonsert med Restart Mass Choir

Lørdag 3. februar inviterer Restaret Mass Choir til Gospelwhises i Greipstad menighetshus. Ønskekonserten starter kl. 19.00.

 

– Dette blir en kveld med lave skuldre, stor sosial faktor og mye musikkglede, sier Tom Jarle Istad Kristiansen som er dirigent for koret.

Restart Mass Choir har invitert til Gospelwhises noen ganger tidligere, og arrangementene har slått godt an, med stappfull sal hver gang.

Kan velge låtene

Kvelden starter sosialt. Det blir servert tacosuppe med dessert og kakebuffet, slik at de som kommer får en god mulighet til å treffe gamle kjente, og ikke minst stifte nye sosiale bekjentskaper.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Ine Repstad Hansen har vært med i Restart Mass Choir i en årrekke.

Når man sitter rundt bordene, vil man få en liste hvor man kan krysse av for de fem låtene man liker best fra listen med en 40-50 ulike låter totalt. De 14-15-16 låtene som får flest stemmer, er de som koret skal synge når konserten tar til.

– Stemningen pleier å være veldig god på disse kveldene, også fordi muligheten er stor for at nettopp din favorittlåt synges. Hvis du tenker å komme, så trykk gjerne «skal» på arrangementet som ligger ute på Facebook, så passer vi på at det blir satt ut nok sitteplasser, for disse kveldene er populære, sier Istad Kristiansen.

Artikkelen fortsetter under bildet.

– Dette blir en sosial kveld med lave skuldre og mye musikk, sier Tom Jarle Istad Kristiansen.

Betyr mye for mange

Restart Mass Choir har holdt på i over 20 år, og det er tydelig at det å synge i kor er noe som betyr mye for mange.

– Vi er nå over 70 sangere totalt, og opplever stadig at det kommer nye sangere til. Vi lever jo en tid hvor vi har slått med pandemi, og nå med en dyrtid som mange kjenner på. Det er uroligheter i verden, og det da å komme sammen for å synge sammen, er jo verdifullt i seg selv. Vi trenger fellesskapet, å komme sammen. Kraften i sangen og musikken gjør noe med oss. Kultur har en positiv innvirkning på oss, fremholder han.

Restart Mass Choir opptrer rett som det er på ulike samlinger og konserter. Koret har også av og til hatt for vane å reise på tur.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Arrangementet starter kl. 19.00. Foto: Privat.

Til New York i september

– Det blir tur også i år. Den 8. september reiser vil til New York hvor jeg er blitt kjent med flere. På turen skal vi besøke Harlem Gospelsingers, for å bli inspirert og begeistret og også inspirere og begeistre kormiljøet vi skal besøke. Vi må jo vise frem det Restart Mass Choir står for. Selv om vi kommer fra Greipstad, kan vi inspirere og begeistre andre. Koret har mye å bidra med hensyn til sangglede, og så deler vi jo evangeliet sammen, sier Istad Kristiansen

På korets vegne er han stolt over nivået som sangerne i koret holder, noe mange kan skrive under på. Restart Mass Choir regnes av mange for å være et av de beste gospelkorene i landet.

– Så vidt jeg vet, er det heller ingen andre gospelkor som har så mange aktive sangere som tilfellet er med Restart Mass Choir, sier Tom Jarle Istad Kristiansen.

Her kan du lese mer om arrangementet som finner sted lørdag 3. februar:
https://www.facebook.com/restartmasschoir

Lørdag 3. februar inviterer Restart Gospel Choir til Gospelwhises i Greipstad menighetshus.
Back To Top