fbpx
skip to Main Content
Halva Priset var med under Finsland Live i fjor, og er også booket inn til årets festival.

Åtte artister klare for Finsland Live 2024

Den 24. og 25. mai arrangeres Finsland Live for tredje gang. Nå er de åtte artistene som skal stå på scenen under festivalen klare.

 

Halva priset, Eldar Vågan (kjent ifra Vazelina Bilopphøggers), Carina Dahl og Morgan Sulele entrer scenen fredag 24. mai, mens Vassendgutane, Soppgirobygget, Sandra Lyng og Johnnyboy skal opptre lørdag 25. mai.
– Nok en gang er det booket store navn til festivalen, samtidig som at artistbudsjettet er økt med omtrent ti prosent fra fjoråret, skriver Kenneth Fjeldkjøn i en pressemelding.

Lørdag kommer et av Norges største band på fest-country. Vassendgutane trekker et bredt publikum over tre generasjoner med sine uhøytidelige og humoristiske låter som: «Ungkar med dobbeltseng», Granada» og «Silikon i tatti».

Finsland Live er kjent for store variasjoner i musikkprogrammet og i år er intet unntak. På lørdagskvelden er det Soppgirobygget som har æren av å avslutte kvelden. Soppgirobygget er kjent for sine dunkende basser og harde synther, og har i de siste årene blitt en landets største artister innenfor russe-genren.

Folkekjær

Sandra Lyng er en folkekjær artist som for alvor slo igjennom etter fjerdeplassen i Idol i 2004. I de senere årene har Sandra Lyng gått mer over i bygdemusikk-genren, hvor hun har blitt veldig populær. Hun har blant annet gitt ut låter sammen med Hagle og Halva Priset.

– Hennes brede spekter av låter er noe vi virkelig gleder oss til!, konkluderes det med i pressemeldingen.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Finsland Live kan kunsten å få booket solide headlinere. Staysman opptrådte i fjor, blant annet.

Eldar Vågan

Fredagen starter med en kunster av en musiker, nemlig Eldar Vågan som var med da bandet Vazelina Bilopphøggers hadde sine siste konserter i oktober 2022 foran et utsolgt Oslo spektrum. Eldar Vågan har i ettertid satt sammen en trio for å underholde seg selv og publikum på best mulig måte. Her spilles det beste fra tiden i Vazelina. En av Norges største bygdetullinger passer perfekt inn i Finsland.

Dronningen av bygda

Carina Dahl har etablert seg som dronningen av bygda. Med over 25 millioner streams på Spotify i 2023, er hun mer populær enn noen gang. Hun er en allsidig artist som behersker flere forskjellige sjangere. Dette viste hun da hun kom på tredje plass i jubileumssesongen av Stjernekamp i 2021. Med sanger som «best på fest» og «Lyst på dæ» blir dette et fyrverkeri av et show.

Joviale låter

Halva Priset er klare for å avslutte fredagskvelden, som de også gjorde i 2022. Bandet har siden gjennombruddet blitt kjent for sine joviale låter som passer perfekt inn på en god bygdefest.

– Vi gleder oss til å få besøk av gjengen i Halva Priset som lover oss fyr, flammer, konfetti og et forrykende show, skriver arrangøren.

Det blir garantert sommerstemning når Morgan Sulele entrer scenen. Med over 100 millioner streams på Spotify, og kjente låter som «Bare min» og «Oppmerksomhet», er det garantert mange som ønsker å stå foran scenen og bli med på allsang.

Nytt for 2024 er at det også vil bli livemusikk på festivalcampingen som etableres i nærheten av festivalen.
– Billettsalget har pågått i noen få dager og vi har allerede merket en vanvittig bra respons.

Med tanke på hvor store artister vi har, er vi stolte av å kunne holde billettprisene på samme nivå som i 2023. Dette tror vi er viktig for publikum i en tid med økte kostander, sier Kenneth Fjeldkjøn.

Tilbake til forsiden…

Halva Priset var med under Finsland Live i fjor, og er også booket inn til årets festival.
Back To Top