fbpx
skip to Main Content

Musikkanmeldelse

Suggererende rap-anthem

Simon Moholt er den nye snakkisen i sørlandske festivalkretser. Den nye musikkvideoen hans viser hvorfor.

 

Simon Moholt er en rapper fra Oslo som seiler opp som en redningsmann for den samfunnsbevisste/ poetiske old skool-rappen. På Sørlandet er det enten hard core gangsta rap eller kristen-rap det går i. De færreste gjør noe stort av seg. De dyktige med ambisjoner og pop-sensibilitet, som Unge Beirut og Sara & Arash, flykter til Oslo for å vokse seg store og fete, men akkurat disse har vi hørt lite fra i det siste. Akkurat nå føles det som at det er Belizio som er det beste håpet vi har her sør.

Uforklarlig fengende

Linjer fra et udødelig liv er et kutt fra albumet Simba. Dette er en av up tempo-låtene med en New York-inspirert beat. Denne beaten og flowen er suggererende, med linjer som tatt fra ulike bøker, som gjør at man må lete etter sammenhenger. Simon Moholt er en ordsmed som leker med ord og skaper bilder du ikke har sett før. Dette er bare fett og fengende på et uforklarlig vis. Nikker du ikke etter denne, er du dau. Videoen ble sluppet tidligere denne uka.

Sjekk den ut her.

Back To Top