fbpx
skip to Main Content

Premiere i kveld

Suksess-show inviterer til glam-kvelder

Dinnershowet til Christiie Produksjoner har vært en publikumssuksess i et helt år, og flyttes nå til sentrum hvor det er større kapasitet. Nå inviteres virksomheter i Agder til å spandere en forrykende sommeravslutning på sine ansatte.

 

– Mange som har sett showet forteller at det føles som at de besøker en annen tid og et annet sted, som å være i utlandet. Vi gir dem en glamorøs feriefølelse uten å måtte forlate landsdelen, forteller Eva Julia Marthinsen, bedre kjent som «Christiie» – illusjonisten kjent fra TV som har vært verden rundt med egne gigant-show i 30 år.

GLAMORØST: Det blir mye glamorøs dans, sang, akrobatikk med mere, under dinnershowet Det magiske speilet. I forgrunnen ser vi artisten Alexandra Gerbey. Foto: Tom Egon Hansen

For alle

Siden hun flyttet hjem igjen til Norge, har hun arrangert engasjerende cabaret-/ varieté-show i Marvika for hele familien.
– Vi tilbyr elegant voksenunderholdning med et vidt spekter, som også barn elsker. Aldersspennet på våre besøkende hittil har vært fra fem til 98 år. Showet appellerer også til festivalpublikummere fordi vi har en totalpakke som inkluderer dans og musikk i tillegg til akrobatikk, humor, magi, med mere.

ARRANGØREN: Eva Julia Marthinsen, bedre kjent som Christiie, har gjort comeback med dinnershowet hvor hun har med seg internasjonale bransjekollegaer. Foto: Tom Egon Hansen

Storslått

For å øke kapasiteten, er showet blitt flyttet til Radisson Blu Caledonien Hotel i Kristiansand. Testshowet av den nye oppsetningen ble gjennomført nylig med fulle hus og stående applaus. Til årets forestillinger har arrangøren hentet inn en artist fra Cirque du Soleil, samt et enestående drone-show som aldri før har vært sett i Nord-Europa.
– Det er jo litt som å vinne i Lotto å kunne tilby verdensstjerner av dette kaliberet. Drone-showet er både estetisk og høyteknologisk, og har hittil kun vært vist på et eksklusivt cruise.

Internasjonalt kaliber

Eva kan nå tilby egne forestillinger for bedrifter som ønsker lukkede selskap utover forestillingene som er for alle, på de oppsatte datoene.
– Dette passer for både kongresser, julebord og bevertning av forretningsforbindelser. Dersom man behøver å imponere noen internasjonale kontakter, er dette et show som det kun finnes maken til på fem-stjerners hoteller i metropoler som Paris, Las Vegas og Monte Carlo.

Små og store selskap

Næringslivet stilte opp i vinter da de underholdt fulle hus. Organisasjoner og virksomheter som NAV, NOV, COOP, Europris, OneCo og Colosseum Tannlege valgte å ha julebord kombinert med show i fjor, da dinnershowet også sørger for treretters middag for dem som ønsker. Nå kan showet ta imot større og mindre bedrifter ettersom de har plass til 450 personer i Caledonien Hall i Kristiansand.

– De kan velge en champagne-brunch eller de kan kjøpe opp hele showet. Mulighetene er mange. Det er også åpent for grupper som bare vil feire en bursdag eller ha en kose-kveld sammen, understreker Marthinsen.

Årets show heter «Det magiske speilet/ The Magic Mirror». Premieren blir fredag 14. juni.

HVIT DUK: Det er dekket til treretters middag og showet starter rolig under middagen. Foto: Tom Egon Hansen
Back To Top