fbpx
skip to Main Content
Jobber på Joker og for Tvende Media: Kjoler skal designes og lages, det er trening på opptreden og fremføring, og hver deltaker skal lage sin presentasjon som skal fremføres under finalen.

Har utrolig mange jern i ilden

Sunniva Høiåsen Frigstad, årets Miss Norway-deltaker fra Sørlandet, er mer aktiv enn de aller, aller fleste av sine jevnaldrende.

 

Man skulle tro at det å ta en krevende utdannelse og å delta i årets Miss Norway-konkurranse med alt hva det innebærer, skulle rekke for de fleste. Men ikke for Sunniva.

– Jeg liker ikke dødtid, ler hun.

 

Markedsføring og ledelse

Sunniva tar nå andre året på markedsføring og ledelse ved Universitetet i Agder. Planen var hele tiden å fortsette skolegangen parallelt med deltakelsen i Miss Norway.

– Akkurat nå er det hektisk på skolen. Vi skal levere flere oppgaver og det tar jo sin tid, forteller hun.

Et av fagene hun tar, er market researce, hvor hun i disse dager holder på å legge siste hånden på verket på en stor halvårsoppgave. I tillegg kommer en større power point-presentasjon i faget entreprenørskap og innovasjon. Og nå i det siste er hun og medelevene i gang med eksamen i brand management. Alle som har tatt en høyskoleutdannelse vet at slike oppgaver ikke kommer av seg selv. Det krever mye for å levere besvarelser og eksamener med høyt faglig innhold.

 

Hektisk konkurranseprogram

Midt i det hele er det et rimelig hektisk program som deltaker i Miss Norway-konkurransen.

Som deltaker i konkurransen skal man arbeide for veldedige organisasjoner, drive med markedsføring av seg selv og sin deltakelse i konkurransen gjennom blogg og andre innlegg, og ikke minst, å skaffe samarbeidspartnere og sponsorer, for å vise at deltakerne kan inngå og overholde avtaler og samarbeidsprosjekter.

Underveis i konkurransen har hun også laget reklame- og markedsføringsfilmer for sponsorene.

– Jo flere sponsorer og mer markedsføring man gjør for disse og oppslag i media man får, jo flere poeng sanker man, forteller Sunniva Høiåsen Frigstad.

 

Stort engasjement

Hun har gått til oppgaven med stort engasjement. Forrige uke kunne hun notere seg for sin niende sponsoravtale, og etter hva vi har klart å finne ut, er det ingen andre Miss Norway-deltakere som noen gang har klart å inngå like mange sponsoravtaler.

Sentralt i konkurransen er også å finne sin hjertesak og promotere denne. Sunniva har vært engasjert i veldedig arbeid og har jobbet for å fremme sine hjertesaker; fokus på vold mot og misbruk av jenter, gutter, kvinner og menn ved overgrep, psykisk og fysisk vold, og voldtekt.

Dette parallelt med ulike delkonkurranser underveis, hvor Sunniva har gått videre fra semifinalen og skal delta i hovedfinalen som finner sted lørdag 31. oktober.

 

Jobber på Joker og for Tvende Media

Kjoler skal designes og lages, det er trening på opptreden og fremføring, og hver deltaker skal lage sin presentasjon som skal fremføres under finalen.

– Ting tar jo sin tid, man blir ikke ferdig på en, to, tre, men selv om det har er gått med en del tid, har det vært utrolig moro. Dette er jo erfaringer jeg kan ta med meg videre, som jeg ikke ville fått ellers, mener hun.

Men det stopper ikke der! For å ha noe å leve av, så må det jo også tjenes penger. Sunniva Høiåsen Frigstad jobber også på Joker Kvarstein, og tar de vaktene hun kan få.

På toppen av dette kommer jobben hun gjør for Tvende Media!

– Jeg har jobbet for Tvende Media en stund, i starten med å fylle på avisstativene som står ute i dagligvarebutikkene og på andre knutepunkter, med nye aviser. Etter hvert ble jeg også utfordret til å forsøke meg som annonseselger, så det måtte jeg jo prøve, ler hun.

 

– Et imponerende pågangsmot

– Sunniva har gått til verket med et imponerende pågangsmot. Hun har løst oppgaven på en utmerket måte, sier Tommy Bjørn Jensen, daglig leder i Tvende Media.

– Sunniva har solgt godt med annonser, og jeg er imponert over hva hun har fått til, hennes skolegang og tiden som går med til Miss Norway-konkurransen tatt i betraktning, sier Jensen.

Hun håper hun har gode muligheter i Miss Norway-finalen som altså finner sted førstkommende lørdag. Hun topper poenglisten når det kommer til antall sponsorer og presentasjoner.

Det er også mulig for publikum å gi stemme på sin kandidat. På denne ligger Sunniva nå som nummer fire, ikke så langt unna hun som leder.

– Jo flere som stemmer på meg, jo større er finalesjansene, sier Sunniva.

En tredje faktor er opptredenen i finalen.

– Kjolene er på plass, og jeg trener og trener på å skulle gå og føre meg riktig, sier Sunniva som håper å kunne følge i fotsporene til Helene Abildsnes fra Søgne som gikk til topps i Miss Norway-konkurransen 2019.

– Å kunne bli den andre jenta på rad fra Sørlandet som vinner Miss Norway-konkurransen, hadde jo vært noe, ler Sunniva Høiåsen Frigstad.

 

Back To Top