fbpx
skip to Main Content

Vi vet at konkurransen om kundene er hard. Derfor skal det aldri være tvil om at hver krone din bedrift legger ned hos oss skal gi uttelling. Vår målsetning er å gi annonsørene størst respons per markedskrone.

Digital annonsering
Sørlandsavisen.no er en lokal nettavis som byr på redaksjonelt innhold i form av tekst, video og stillfoto. Nettsiden er responsiv, noe som betyr at din annonse vil være synlig både på PC, mobil og nettbrett. Sørlandsavisens nettside har et nedslagsfelt på nærmere 300.000, da den tar for seg hele Agder. Det er mulighet for annonsering, både på artikkelsider og forside. I tillegg er det også mulighet for redaksjonelle annonser.

Avisannonsering
Sørlandsavisen kommer ut annenhver uke i hele Agder, med unntak av påskeuken og fellesferien. Avisen henvender seg til det private næringsliv, så vel som det offentlige.
Avisens mål er å gi leserne en interessant avis med stor vekt på de mange lokalsamfunnene i landsdelen.
Vi har lang erfaring og godt rykte i markedet, og med de fleste lokalaviser på Sørlandet sammenslått under ett konserns styring står vi ganske alene som garantist for et prisnivå som annonsørene er tjent med. Konkurranse er bra for annonsemarkedet så vel som annonsekronene, kontakt oss gjerne for et godt tilbud!

» Klikk her for å kontakte oss angående annonsering.

Back To Top