fbpx
skip to Main Content
- Jeg skal i dagene som kommer trille rundt i en bobil sammen med et kamerateam, hvor vi snakker om dagens artist og dagens sponsor mens vi kjører fra artist til artist, sier Øystein Aamodt.

Julekalender med lokale sangtalenter

– Vi er i full gang med å lage en julekalender med lokale sangtalenter. Det forteller Øystein Aamodt som driver Lydbølgen.

Det ser ut som om Øystein Aamodt fra Søgne har lagt et aldri så lite kolibriegg.

– Det er mange artister og talenter som under coronapandemien har måttet begrense opptredener og konserter, sier Aamodt.

For å bidra på en positiv måte kom ideen om å lage en julekalender hvor lokale talenter, unge som voksne, ferske som erfarne, kunne få vist seg frem.

Gir artistene en scene

Lydbølgen er nå i full gang med å lage en julekalender for bedrifter med lokale sangtalentene som er bosatt i Agder. Det skal filmes 24 videoer for 24 kalenderluker. Hver luke er sponset av en bedrift som får plakat før og etter filmen, i tillegg til presentasjon av hva slags type virksomhet bedriften driver.

Alt dette for å kunne gi sang- og musikkrefter på Agder en scene. Innslagene legges ut på en rekke sendeflater, så som Lydbolgen.no, fritidsnytt.no, sorlandsavisen.no, Youtube, Facebook og Instagram. Vi satser selvsagt på mange organiske delinger og visninger. I tillegg blir sangene også gitt ut på Spotify, Apple Music og Tidal. Alle firmaene som er med får tilgang til filmene for fri bruk i egne kanaler og plattformer.

Tar imot tips

– Vi håper og tror at artistene som er med vil få mye tilbake. Ettersom innslagene publiseres og presenteres på så mange ulike plattformer, håper vi å treffe alle aldersgrupper. Artistene kan jo selv bruke innsalgene på sine respektive plattformer, fremholder Aamodt.

En god del artister har allerede takket ja til å bli med, og Aamodt forteller at han gjerne tar imot tips på artister og talenter, både ukjente og mer etablerte.

– Jeg skal i dagene som kommer trille rundt i en bobil sammen med et kamerateam, hvor vi snakker om dagens artist og dagens sponsor mens vi kjører fra artist til artist. Vi har portabelt studio i bobilen og møter talentene hjemme der de bor, eller på jobben. Artisten er med ut i bobilen. Det blir en liten samtale, før de synger sin favoritt-julesang. Vi skal lage 24 sendinger i alt, en for hver dag i desember, sier Øystein Aamodt.

 

– Alle artistene inviteres til å presentere sin favorittjulesang, sier Øystein Aamodt.

 

 

Back To Top