fbpx
skip to Main Content
Anbefales: Jon Solli mener denne bilen er unik på både interiør og i bruk. Perfekt for storfamilier.

Elbilen for bedrifter og storfamilier

Nye Mercedes EQV er verdens første helelektriske premium flerbruksbil, og er nå endelig klar for prøvekjøring. Merethe Bay Gundersen og Jon Solli hos Bertel O. Steen i Kristiansand og Arendal gleder seg til å presentere denne helt unike elektriske nyheten allerede nå.

 

Med opptil 8 seter, rekkevidde inntil 357 km (WLTP), firehjulstrekk og eksklusivt design, er bilen et perfekt alternativ for storfamilien, bedriften som trenger å kombinere plass og persontransport, eller taxi og limousintjenester. EQV balanserer mange behov i en og samme løsning og er like moderne som den er hensynsfull.

Mer enn bare ny elbil
EQV tilbyr ren kjøreglede, fri for lokale utslipp, og er en perfekt familiebil for den bevisste storfamilien. Bilen henter strøm fra en motor som er 100 prosent drevet av strøm. Men innovasjonen i bilen strekker seg utover drivlinjen. Jon Sollie og Merethe Bay Gundersen forteller om kvaliteter og praktiske detaljer i nye EQV som vil gjøre hverdagen både lettere og behagelig.
– I EQV sitter man luksuriøst og komfortabelt. Med god plass og ekte Mercedes komfort får du en eksklusiv limousinfølelse. Den fleksible romløsningen lar deg endre og tilpasse bilen etter behov. Avtakbare seter og benkerader kan enkelt endres uten å gi slipp på komfort, forteller de.

Klar for levering
Nye Mercedes EQV leveres med det nyeste innen infotainmentsystem, blant annet en 10,25 tommer berøringsskjerm med stemmestyring og personlige tilpasninger. Kombinert med god plass, 8 seter, firehjulstrekk, flere størrelser og utstyrsmodeller, samt komfort og luksus som bare Mercedes kan, er nye EQV et fullverdig nytt familiemedlem i premiumsegmentet til Mercedes.

Nye EQV er nå klar for salg og prøvekjøring hos Bertel O. Steen i Arendal og Kristiansand, og klar for levering allerede i år.

Back To Top