fbpx
skip to Main Content
STOR JUBEL: Det var stor jubel når Jim og Marianne Beisland kunne hente sin splitter nye campingvogn hos Sør Caravan i Lillesand. Her med daglig leder Petter Pedersen og Rune Røinås.

Vant camping­vogn i landsdekkende konkurranse

Sør Caravan:

Da Jim og Marianne Beisland skulle handle et nytt lokk til vanntanken, visste de lite om at en landsdekkende messe skulle trekke nettopp dem som vinnere av en splitter ny campingvogn.

– Dette hadde vi ikke regnet med i det hele tatt. Vi var bare inne og skulle kjøpe et lokk, også gikk vi forbi et skjema. Vi visste det var en messe som foregikk, men jeg sa egentlig at det gidder vi ikke. Plutselig så ringte de og sa vi hadde vunnet en helt ny vogn, forteller Marianne, tydelig fornøyd med at mannen tok seg tid til å svare på skjemaet.

Stor Jubel
Petter Pedersen hos Sør Caravan forteller at siden det ikke ble noen messe på Lillestrøm slik det pleier å være, så ble det foretatt en digital messe gjennom alle Hobby-forhandlere i landet, der kunden kunne svare på noen spørsmål og være med i en trekning av en helt ny vogn. At vinneren skulle være fra Sørlandet var ingen selvfølge, og spesielt ikke fra den ferske forhandleren som nettopp startet opp i nye lokaler i Lillesand.

Han forteller at det var stor glede og jubel over at de ble trukket ut, og ekstra stas var det at det ble nettopp familien Beisland som stakk av med hovedpremien.

– Jeg har holdt på med det her i mange år og har hatt de og hele familien som kunder i flere generasjoner. Det var veldig gøy for oss at det var en kunde av oss som vant, men spesielt gøy at det var Jim og Marianne Beisland med flere generasjoner som lojale kunder, forteller Pedersen.

Ekte entusiaster
Med to barn og campingliv i blodet, forteller familien Beisland at de er på tur så å si hver helg hele året. Sånn sett kan en vel si at seieren gikk til gode ambassadører for campinglivet.

– Vi har handlet med både Petter og Rune her helt siden både vi og våre foreldre var små. Vi ble så glad når vi hørte de skulle starte opp igjen, for da visste vi at vi får den servicen vi er vant til å få. Det har vært et personlig forhold helt siden våre besteforeldre handlet med de, og når en får den personlige servicen de gir så blir vi værende, forteller Jim.

Komplett anlegg
Pedersen avslutter med å fortelle at i deres nye lokaler rett ved E18 utenfor Lillesand, har de et komplett anlegg med eget godkjent verksted for de fleste bobiler og campingvogner. Her kan kunden få komplett pakke enten de skal ha ny vogn fra kjente merker, service på bil eller påbygg, eu-kontroll, deler, tømmeanlegg og annet man kan trenge, med enkel tilgang rett fra E18. Velkommen til en hyggelig handel hos Sør Caravan.

 

Back To Top