fbpx
skip to Main Content
EIERE: (fv) Frode Sivertsen, Andreas Andersen, Jarle Duus og Kjell Magne Christensen er fire av fem personer som står bak Agder Mestermur. Foto: Torald B. Kateraas

Drøm blir til virkelighet

Fakta:

Telefon nr: 47510777
E-post: post@agdermestermur.no

Du finner oss på Facebook: Agder Mestermur

Eierne av Agder Mestermur har lenge drømt å starte sin egen bedrift. De sa opp sine tidligere jobber 14 dager før landet stengte ned, og dette økte spenningsnivået betraktelig, men de tvilte aldri på avgjørelsen. Resultatet er en bedrift som går over all forventning.

Jarle Duus, Kjell Magne Christensen, Frode Sivertsen, Andreas Andersen og Dreng Lunden er gjengen som står bak bedriften ­Agder Mestermur. De har alle mer enn 20 års erfaring i faget, og tre av dem har mesterbrev. De var sultne på nye utfordringer og etablerte selskapet i juni 2020, som en fullblods Corona-satsing.
– Vi hadde lenge hatt lyst til å starte egen bedrift, så i begynnelsen av 2020, før vi hadde hørt noe om Corona var vi bestemte på at dette var noe vi skulle gjøre. Vi sa opp jobbene i starten av februar, 14 dager før landet stengte ned. Man kan trygt si vi ble tatt litt på senga. Men vi tvilte aldri på avgjørelsen og kjørte på videre, forteller Jarle Duus.

Rask vekst
Planen var opprinnelig å ikke etablere noe varelager, men å basere driften på lagring av utstyr og materialer i biler og egne hjem. Dette så de fort at ikke ville fungere ettersom oppdragene kom inn i store antall. Det endte med at de fikk ordnet seg lager og kontor på Myrene ved Midtstøl Transport. En avgjørelse som de i etterkant er veldig fornøyd med. Siden de startet opp i juni har de fått to nye ansatte i bedriften, en tredje er på vei, og en elev fra Sam Eyde VGS er kommet på utplassering. Han skal etter planen skal gå i lære hos dem til sommeren.
– Ettersom vi er flere i bedriften med fagbrev og mesterbrev, har vi som mål å ha 1-2 lærlinger hos oss til enhver tid. Vi syns det er viktig å få med ungdommen og sikre videre generasjoner med fagbrev. Grunnen til at vi legger oss på dette tallet er fordi vi ønsker å gi hver enkelt av dem best mulig opplæring. Vi ­spesialiserer oss på forskjellige retninger innenfor faget, så da får de muligheten til å rullere hvem de er med fra dag til dag. På denne måten kan vi på best mulig måte lære bort de ulike tingene vi jobber med, og tilby en god bredde innenfor faget, forteller Kjell Magne Christensen.

Tjenester
Agder Mestermur tilbyr alt av tjenester innenfor mur, betong og flis. Det innebærer alt fra små oppdrag som montering av ovn, og flislegging av bad, til større oppdrag som ringmur og gulv for industribygg. De har per dags dato 20-30 prosjekter løpende i alle størrelser. De samarbeider også med andre lokale aktører som tømrere, utbyggere og bygg­mestere om å ferdigstille prosjekter.

Eiere og ansatte
Eierne i Agder Mestermur har tidligere jobbet sammen i over 20 år og bygger sin bedrift på tillit. Alle ser på hverandre som kompiser, og dette er noe de tror styrker bedriften i form av tillit til hverandres arbeid og innsats. De ansatte som har kommet til bedriften, og de som er på vei inn, er også folk i vennegjengen.
– Ved å bygge opp bedriften på bekjentskap og vennskap klarer vi å drifte på en slik måte at ingen må sjekke opp det noen andre gjør. Vi jobber alle for samme mål, og vi ønsker det beste resultatet for våre kunder. Vi tror dette kan være en av våre sterkeste kvaliteter og er en god måte å sikre driften på, forteller Jarle Duus.

Ambisjoner
Agder Mestermur har som mål å bli en ledende bedrift innenfor murertjenester i Agder som leverer topp kvalitet til konkurransedyktige priser. Målet er ikke å bli gigantiske, men å legge seg på ett nivå som gjør at de kan ta imot alle oppdrag uansett størrelse.

BILER: Bilene er ett av Agder Mestermur sine viktigste verktøy. Foto: Atac
BETONG: Agder mestermur tar på seg store og små oppdrag. Foto: Agder Mestermur

Sorry. No data so far.

Back To Top