fbpx
skip to Main Content
GARASJEPORTER: F.v: Tom Albrigtsen og Jan Erik Groos fra Fair Deal Gruppen er fornøyde med å bli først i Norge til å ha sikret seg HomeLink® sertifisering.

Første norske selskap med HomeLink® sertifisering

Selv i annerledesåret 2020 lå ikke Fair Deal Gruppen på latsiden. Først fikk selskapet Miljøfyrtårn­sertifisering, og deretter fikk man den prestisjefylte sertifiseringen på HomeLink®. Når selskapet i tillegg har sikret seg agenturet på garasjeporter fra Alutech, leverer Grimstadfirmaet fremtidens løsninger.

Fair Deal Gruppen er mest sannsynlig det første selskapet i Norge som er godkjent, og kan tilby garasjeporter med integrert HomeLink®-system, godkjent av det amerikanske selskapet Gentex, som eier rettighetene til smartsystemet.
– Vi begynte å få forespørsler fra kunder om vi hadde HomeLink® kompatible produkter og brukte 2020 til å bli godkjent leverandør av HomeLink® i Norge. Nå er godkjenningen på både selskapet og produktserien på plass og med dette setter vi garantert en helt ny standard på markedet, sier Jan Erik Groos som er styreleder i Fair Deal Gruppen.

Beltedrift og dobbel hastighet
I disse dager lanserer Fair Deal Gruppen en helt ny produktserie med garasjeportåpnere, hvor HomeLink® er integrert som standard.
– Dette betyr at brukerne blant annet kan åpne porten sin direkte fra biler som har dette systemet integrert, noe som er standard på en rekke nyere biler som for eksempel Tesla, Mercedes, BMW og Audi. Har man ikke dette systemet i bilen kan man bruke det ved hjelp av smartsystemer eller mobilen, forklarer han. Den nye produktserien har fått navnet Eurodoor ED ProLine HL og Groos forteller at denne setter en helt ny standard i bransjen.
– Vi kan levere denne i en rekke versjoner tilpasset kundens ønsker og behov. Serien har beltedrift noe som gjør den veldig stillegående og mye mer driftssikker. Den har også dobbel hastighet i forhold til en ordinær garasjeportåpner, legger han til.
– Målet er å selge denne til forhandlere, distributører og handelshus i både inn- og utland, sier han.

Alle typer løsninger
Grimstadgründerne kan også tilby en egen mobilapp til systemet, hvor man kan kople til både mikrofon og kamera som gjør at systemet kan styres fra mobilen.
– Tenk så praktisk om noen skal levere noe hjemme hos deg og du kan åpne garasjeporten uansett hvor du måtte befinne deg i verden. Med kameraet kan du sjekke at alt står bra til, eller gi en beskjed til den som måtte befinne seg i garasjen. Jeg har personlig brukt denne funksjonen veldig mye mer enn jeg trodde at jeg ville, smiler han. I tillegg til dette har Grimstadfirmaet også skaffet seg agenturet på merkevaren Alutech.
– Disse komplementerer oss på en svært god måte og sikrer at vi kan levere alle typer portløsninger til både industri, butikker og privatmarkedet, forteller han.

Spennende prosjekter
Fair Deal AS ble etablert helt tilbake i 2003 og ble fort en løsningsorientert aktør på produkter og tjenester til kunder og prosjekter over hele landet. Selskapet ble av Dagens Næringsliv, kåret til Gasellebedrift i 2013 og igjen i 2020. I 2020 ble bedriften også sertifisert som Miljøfyrtårnbedrift noe Groos er veldig fornøyd med.

– Dette er veldig stort for oss, at vi kan være både først ute, og fremoverlente i det som for mange er en vanskelig tid. Vi har også flere spennende prosjekter på gang som vi satser på å lansere i løpet av året, avslutter han.

 

NYTT SYSTEM: Systemet skal gjøre garasjeporten både raskere og mer stillegående. Illustrasjon: Fair Deal Gruppen
APP: Grimstadfirmaet tilbyr også en egen mobil­app til systemet. Illustrasjon Fair Deal Gruppen.
Back To Top