fbpx
skip to Main Content
PIZZA: Rio Pizza har vunnet prisen for Norges beste pizza hele fem ganger. Nå gleder ny driver Khurshed Umed til nyåpning i Vågsbygd.

En skikkelig gladnyhet for pizzasultne i Vågsbygd

På torsdag åpner tradisjonsrike Rio Pizza dørene med en ny ildsjel bak rattet. Khurshed Umed tok en råsjans og gleder seg stort til å servere det han mener er Norges beste pizza.

– Jeg var storkunde hos Rio Pizza når de lå i Markens Gate. Helt siden jeg flyttet til Norge i 2009 har dette vært den absolutte pizzafavoritten, smiler den daglige lederen til Sørlandsavisen bare noen dager før åpning.

Lokalene til tradisjonsrike Rio Pizza i Vågsbygd har stått tomme i halvannet år etter at den gamle driveren la ned. Khurshed som selv er bosatt i Voiebyen forteller at han syntes det var trist å se de tomme lokalene, og når pandemien sørget for at han ble permittert fra jobben, tok han en råsjans.
– Jeg har i mange år jobbet på kjøkkenet hos Color Line, og stort sett med pizza. Jeg syntes det var veldig kjedelig å bli permittert og gå hjemme uten noe å gjøre, så jeg tok en runde med familie og venner og en telefon til Rio Pizza og luftet ideen om å satse på nytt i Vågsbygd, forteller han.

Enkel nettbestilling
Rio Pizza var utelukkende positive til å dra i gang restauranten i Vågsbygd og etter to måneders jobb er nå det meste klart for åpning. Restauranten som i første omgang vil satse tungt på take away har beholdt Rio Easykonsept, men også tatt inn hele menyen til Rio Original for å kunne tilfredsstille de fleste ganer.

– Rio Pizza er kjent for den gode smaken og har vært det helt siden 1988. Kjeden har vunnet prisen for Norges beste pizza hele fem ganger og er nærmest blitt en institusjon. Jeg gleder meg veldig til å nok en gang kunne tilby denne pizzaen på Sørlandet. Vi har en super beliggenhet og gode folk i ryggen så jeg har troa på at dette blir veldig bra, smiler han.

For å gjøre det enklere for kunder å bestille har Rio Pizza inngått en avtale med det lokale firmaet Codeium som har utviklet en nettbestillingsløsning for restauranten.

– Denne gjør det veldig enkelt for kundene å bestille hos oss og man betaler med kort eller VIPPS. Vi tror og håper at dette vil kunne gi kundene en enda bedre opplevelse ved å handle mat hos oss og vi er veldig glade for dette, forteller Khurshed.

Godt samarbeid
Dette er derimot ikke den eneste lokale aktøren Rio Pizza har inngått et samarbeid med. I disse tider inngår pizzarestauranten i Vågsbygd også en distribusjonsavtale med Tvende Media, som nylig satset stort på å utfordre det store distribusjonsmonopolet i markedet.

– Vi har inngått et samarbeid om distribusjon av blant annet menyer og tilbud som vil komme ut sammen med avisen. Tvende Media er en lokal aktør som er prisgunstige og kan bli akkurat det vi trenger. Konkurranse vil alltid være bra for markedet, og vi gleder oss stort til samarbeidet med deres distribusjonsapparat, avslutter han.

Tvende Media forteller selv at de ble tvunget til å satse på en egen løsning da «storebror» plutselig doblet prisene etter ett år med fullstendig distribusjonsmonopol. En storsatsing på egen distribusjon har åpnet uventede dører, ikke bare kan de nå dekke et større opplag og den store andelen som er reservert mot reklame, men med eget apparat kan de skreddersy den rimeligste og mest fleksible løsningen for andre som vil ut med sine produkter til postkassene i Søgne og Kristiansand.

– Rio Pizza har fått en skreddersydd løsning til en rimelig pris, og vi vil strekke oss langt for å sørge for et godt og hyggelig samarbeid med fornøydgaranti, både for dem og for alle andre som ønsker å sørge for konkurransedyktige priser på distribusjon og annonsering på Sørlandet, forteller Tommy Bjørn Jensen i Tvende Media.

NY ÅPNING: I nyoppussede lokaler kan endelig pizzasultne gjester nyte Rio Pizza i Vågsbygd igjen.
GLADE: Fv: Khurshed Umed fra Rio Pizza og Tommy Bjørn Jensen fra Tvende Media er glade for det nye samarbeidet.

Sorry. No data so far.

Back To Top