fbpx
skip to Main Content
KVALITET: Et sykkelparkeringsanlegg med adgangskontroll er blitt levert til Hennig Olsen Is i Kristiansand.

Populære løsninger for utemiljø og parkeringsmuligheter for sykkel

Behovet for gode utemiljøer og hensiktsmessige parkeringsmuligheter for sykkel er kraftig økende. Hos Euroskilt på Mjåvann industriområde er det travle dager for å holde tritt med alle bestillingene som kommer inn.

Ola og Kari har over en lengre periode valgt å bruke sykkelen som fremkomstmiddel. Under coronapandemien har trenden vært kraftig økende ettersom flere velger bort kollektivtransport av smittevernhensyn.
Euroskilt har svingt seg opp til å bli en ledende aktør av spesialtilpassede løsninger for sykkelparkering. Men også leveransene av møblering til kollektivprosjekter har vist en markert økende trend de siste årene.

Infoskilt
Det er ikke få parkeringsløsninger for sykkel som Euroskilt har levert lokalt og regionalt de senere årene.

Euroskilt har avdelinger som dekker alle fylkene i Norge. Hovedkontoret ligger på Vingrom ved Lillehammer.
Euroskilt er kjent som en ledende aktør innen skilt og produkter til vei og anlegg.

I tillegg så har bedriften et bredt sortiment som også dekker avsperring, i form av bommer og porter, og tilbyr befaring etter avtale, og gi komplett tilbud, inklusive montering og adgangskontroller.
– Vi har også et godt utvalg infoskilt for bedrifter og områder, sier Thorsø.

Egenproduserte løsninger
– Vi leverer egenproduserte sykkeloverdekninger, leskur og terminalinnredninger for sykkel. Vårt mest solgte produkt, Publicus, innfrir både estetiske og funksjonelle krav. I den enkle formen får syklene nødvendig støtte, og man får låst både hjul og ramme til stativet slik at sykkelen står trygt.

Et av anleggene Euroskilt har levert, står ved Hennig Olsen Is i Hannevika. Dette er et innebygget sykkelparkeringshus med adgangskontroll slik at kun dem som har kodetilgang, kan parkere sykkelen der. Sykkelen står trygt, tørt og den blir følgelig heller ikke stjålet.

Løsninger med adgangskontroll
– Denne typen løsninger har vi levert mange av. Stadig flere bedrifter, skoler, kommunehus, sykehus og borettslag går til anskaffelse av parkeringsløsninger for sykkel, noen innelukkende med adgangskontroll, i andre tilfeller alt fra store til små stativer som sikrer at syklene står trygt.
Det er også Euroskilt som har levert løsninger for sykkelparkering ved den nye Rutebilstasjonen i Kristiansand.
Nye krav for byggebransjen hvor nye leilighetsbygg ikke bare skal ha så så mange parkeringsplasser for bil, men også for sykkel, har medført et ytterligere løft i etterspørselen.
Løsningene som Euroskilt leverer, er populære. Bedriften har inngått rammeavtaler med en kommuner og bedrifter, kan se tilbake på leveranser til sykehus og kommuner. Et eksempel er leveranser til flere sykkelparkeringsløsninger både i Arendal, Kristiansand, Greipstad og Søgne.

Søppeldunker med digital styring
Moderne søppeldunker er et produkt som har økt kraftig i popularitet. Euroskilt har levert alle de nye søppelbeholderne som er plassert ut i Kristiansand, i Markensgate, Posebyen, Nupenanlegget og på Tangen. Beholderne har fått det beskrivende navnet Bigbelly.
– Løsningene er digitale i den forstand at ingeniørvesenet får beskjed når en søppelbeholder begynner å bli full Dermed slipper kommunens personell å kjøre rundt for å sjekke status på alle beholderne, og kan følgelig bruke tiden mer effektivt, sier Thorsø.

Det er i dag et stort fokus hos utbyggere, kommuner og andre på å skape gode utemiljøer. For å imøtekomme ønskene om funksjonelle, brukervennlige og innbydende utemiljøer, har Euroskilt mange leveranser å se tilbake på av benker, bord, stoler og andre løsninger som ivaretar slike behov.

Euroskilt sine produkter er beregnet på omfattende bruk i mange år, og følger derfor gjeldende norske sikkerhetsregler.
– Dette gjør oss til en viktig bidragsyter på en rekke områder med betydning for folk flest. Løsningene må skreddersys behovet og bruken for å sikre et optimalt design og bruksmuligheter, fremholder Erling Thorsø.

ARENDAL: Sykkelparkering i Arendal levert av Euroskilt.
AVFALL: Bigbelly, de moderne søppeldunkene, er blitt plassert ut flere plasser i Kristiansand.
RUTEBILSTASJON: Euroskilt har levert sykkelparkeringsløsningen til den nye ­rutebilstasjonen i Kristiansand.

 

 

 

Back To Top