fbpx
skip to Main Content

Se musikkelevene spille sammen på video, hver for seg

GRIMSTAD: Hele 35 elever ved Stryk på Sørlandet, som er et orkesteropplæringstilbud for strykeelever ved kulturskolene i Agder, har laget samspillvideo.

 

Sammspillvideoer har vært populært på Youtube siden videoplattformen ble opprettet. Fenomenet har bare økt i popularitet med andre sosiale medier som benytter video, som Facebook, Instagram og Tik Tok. Nå har unge felespillere ved kulturskolene i fylket gått sammen om å lage sin egen.

«Galningen» heter låten som framføres. Dette er en tradisjonelle folkevise. Nina Byttingsmyr ved Kulturskolen Øst i Agder, har arrangert låten og tilrettelagt, Helge Corneliussen, Lindesnes kulturskole, har redigert videoen som ble spilt inn i april og publisert i mai. Jo Eskild akkompagnerer, og har også organisert videoproduksjonen. 35 elever leverte «egenvideo» til fellesproduksjonen, som de hadde spilt inn hjemme eller i et annet lokale for seg selv. Her kan du se det imponerende resultatet:

Back To Top