fbpx
skip to Main Content

Restaurantene åpner igjen

Etter nesten fire måneder stengt klargjør Håndverkeren nå for mat, drikke, spill og arrangementer i det flotte, historiske bygget ved Wergelandsparken igjen og melder om at de åpner dørene igjen tirsdag 15. juni.

 

– Den siste uken har vi jobbet med total nedvask av kjøkken, oppdatering av alt utstyr og generelt fått huset i god stand igjen. Vi fikk vareleveringer torsdag og fredag – med forberedelser av ny meny, fylt opp kjøleskap og andre forberedelser gjennom helgen, røper Erik Wikstøl, daglig leder ved Håndverkeren.

Behøver støtten

Nå samles staben for personalmøter, gjennomgang av arbeidsmåter, rutiner, smittevern og ikke minst smaking av kjøkkenets nye retter.
– Når vi da åpner klokka 15:00 på tirsdag, er vi ordentlig klare for å fylle huset med gjester og aktivitet igjen. Vi gleder oss til å se dere alle, og håper på masse besøk og støtte fremover. Det trenger både vi og bransjen vår etter en tøff tid, medgir Wikstøl.

Ny meny

For dem som lurer på hva de kna forvente som spisegjester på håndverkeren, vises det til stedets spanske kullgrill hvor de kommer til å preparere grillet tunfisk.
– Tunfisk er den største fisken i makrellfamilien, og kan bli opptil 700kg og 4,5m lang. Arten er svært eksklusiv og fisket reguleres av en egen internasjonal kommisjon som setter kvotebegrensninger pr. land. Bestanden har tidligere vært truet av overfiske, men synes nå å være oppadgående, bedyrer daglig leder.

Andre restauranter

Andre restauranter, som La Famiglia, åpner den torsdag 17. juni, mens Big Horn Steakhouse åpnet allerede fredag den 11. juni.

Back To Top