fbpx
skip to Main Content

Vokser under pandemien:

Utvider med butikk i Arendal

For kun et år siden åpnet de kvinnelige kjøkkenkonsulentene Svane Kjøkkenet i Kristiansand, og allerede er de klare til å åpne butikk i Arendal, Svane Kjøkkenets tolvte i Norge.

 

Midt under coronakrisen i mai 2020 startet kjøkkenkonsulentene Inger Margrethe Palm og Marianne Halvorsen for seg selv og åpnet Svane Kjøkkenet i Kristiansand. Det har gått over all forventning, og de er nå klare til å åpne enda en butikk, denne gang i Arendal.
– Med den gode mottakelsen, som både vi og dansk kjøkkendesign har fått her i Kristiansand, er det helt naturlig å utvide med en butikk i Arendal. Det vil gi en stor synergieffekt og styrke vår posisjon i hele området, forteller de erfarne kjøkkenkonsulentene.

Slo seg sammen

Allerede før corona-pandemien inntraff, hadde de bestemt seg for å si opp stillingene sine i en annen kjøkkenkjede, for å åpne en kjøkkenforretning sammen. Den 18. mai 2020 slo de opp dørene til den nye butikken i hjertet av Kristiansand, med fokus på kvalitet, design og innovasjon. Til tross for corona-krisen har de på et år klart å bygge opp en god virksomhet, og anser det som en naturlig utvidelse å dekke det store markedsområdet rundt Kristiansand, Grimstad og Arendal. De er i disse dager på utkikk etter ett passende butikk-lokale.

– Med butikken i Arendal ønsker vi å skille oss ut på samme måte som her i Kristiansand, både med kjøkkendesignet og butikkinnredningen. Vi er på utkikk etter en sentrumsnær plassering, hvor vi kan nå alle kunder i regionen.

Ansetter

De to forhandlerne vil drive butikkene med et felles team, som også betyr ansettelse av ytterligere to kjøkkenkonsulenter. Ansvaret deler de mellom seg, slik at Inger Margrethe Palm primært står som daglig leder av butikken i Arendal og Marianne Halvorsen av butikken i Kristiansand.

Norsk vekstreise

– Åpningen av kjøkkenbutikken i Arendal blir enda en milepæl for den danske kjøkkenkjeden Svane Kjøkkenets tilstedeværelse på det norske markedet, fastslår Norges-sjefen, country manager Glenn Andresen. Vi er glade for å få to erfarne og dyktige kjøkkenkonsulenter, som allerede har vist evne til å bygge opp en god virksomhet, til å stå i spissen for enda en butikk.

Forretningen i Arendal blir, når den åpner i løpet av høsten, Svane-kjedens tolvte konseptbutikk i Norge. I løpet av høsten etableres dessuten en flagship store i Oslo.

Svane Kjøkkenet, som inngår i Skandinavias tredje største kjøkkenkonsern, børsnoterte TCM Group A/S, planlegger å bli landsdekkende med 18-20 butikker på det norske markedet.

Back To Top