fbpx
skip to Main Content

Ny butikk i Kristiansand for firbente

Fakta: Dogman-kjeden

Dogman har eksistert siden 1965 og er i dag Nordens største distributør av husdyrstilbehør, med 200 ansatte. De 4000 kundene innenfor grossisthandelen finnes innen dagligvarehandel, zoofaghandel, e-handel, veterinærklinikker samt dyresykehus. Dogman driver 18 butikker i egen regi. Firmaets totale omsetning utgjorde 400 millioner SEK i 2020. I Sverige eier hver tredje husstand en hund og 47 prosent har enten en hund eller en katt.

1. juli åpnet dørene til en ny butikk i Kristiansand, Dogmans største hittil, og kan skilte med et sortiment som omfatter alt til husdyr. Butikken lokker med blant annet spa og lekeområde.

 

Den nye butikken i Kristiansand er anslått til å måle 1500 kvadratmeter og skal følge Dogmans konsept for store butikker. Dette innebærer plass til mer enn bare shopping. I butikken kan hundene aktiviseres på en stor innendørsbane for agility, og for de mindre dyrene finnes det tilpassede lekeområder.
– Å besøke vår butikk skal være som en utflukt med spennende opplevelser for hele familien, ikke minst for de firbente familiemedlemmene. Vi tilbyr en butikkopplevelse utenom det vanlige, forteller Taale Wolff Nordbye, Country Manager i Dogman Norge.

Aktivitetsområde

Under besøket kan kundene selv vaske dyrene sine i selvvaskrommet eller la dyret bli tatt hånd om av det kunnskapsrike personalet i spa-avdelingen. Spa-menyen inkluderer blant annet trimming, klipping, vask og kloklipp for både hund, katt og kanin. Det finnes et bredt sortiment med noe for alle husdyr, smed et heldekkende sortiment av Dogmans egne produkter innen tilbehør, godbiter og tygg, forteller en pressemelding.
– Vi er veldig glade for å kunne styrke Dogmans tilstedeværelse i området. Nå vil vi kunne gi enda flere familier med dyr tilgang til vårt sortiment gjennom blant annet aktivitetsområder og spa for våre firbente besøkende, røper Taale.

Hestebutikk i butikken

Butikken rommer også en hestebutikk med blant annet Dogmans populære merke Jacson. Her finner du alt du trenger til hest og stall, klær og tilbehør til voksne og barn, samt produktpleie til saler og støvler.

 

Back To Top