fbpx
skip to Main Content

Dobbel 50 års jubileumsmarkering

Duo markerer jubileum for to av rockhistoriens viktigste utgivelser, på Café Generalen i Kristiansand.

 

I 1971 skjedde det et, eller vi må kanskje si to, musikalske underverk i A & M Studios i California. Carol Kings «Tapestry» og Joni Mitchells «Blue» ble unnfanget. De to platene ble spilt inn vegg i vegg. Joni korer på Tapestry, Russ Kunkel spiller trommer på begge og James Taylor var dypt involvert både som musiker og på det menneskelige plan. Betydningen disse to platene har som lydspor til utallige menneskeliv, deres kommersielle suksess og deres påvirkning på andre artister, kan ikke overvurderes.

På 50-års jubileet har den akustiske duoen Ole & Silje Huleboer satt sammen en festkonsert med sine favorittlåter fra begge platene. Her blir det mulig å høre noen av de aller fineste sangene i musikkhistorien. Duoen, som består av Ole Øvstedal og Silje Høgevold, inviterer til magi og fremførelser av låter fra to ikoniske album live på Cafe Generalen i Ravnedalen, den siste konserten for sesongen.

DJ Starfunkle – The Dancing DJ spiller etter konserten.

Back To Top