fbpx
skip to Main Content

Vi har prøvd Bake Me Up sine donuts

Først åpnet Happy Donuts i Kristiansand med sine ferske donuts. Så begynte Rema 1000 å pushe donuts som aldri før, laget på fabrikk, så klart. For en uke siden startet Bake Me Up å servere amerikanske smultringer med pynt og fyll også.

 

Bake Me Up er det relativt nye tilskuddet hva konditorier angår i Kristiansand. Midt i Markens trekker de veldig mange folk som vil ha noe til kaffen, både sent og tidlig. Det er den internasjonale kjeden, United Bakeries, som står bak konseptet.

Vi testet en sjokolade, tutti-frutti, en bringebær-donut, og én med Haloween.motiv.

Mystisk Halloween-donut

Den med Halloween-motiv var oransje – type gresskar-oransje. Glasuren utenpå hadde en ubestemmelig smak, men søtt og godt var det.
Det overrasket at denne hadde fyll. Donut´en hadde litt tyggemotstand, kanskje på grunn av at de har litt gulrot inni?
Fyllet var også noe mystisk og hadde ikke noe kjent smak. Først trodde vi det var salt karamell, men etter å ha smakt neste donut, konkluderte vi med at det må ha vært noe gresskar-syltetøy av noe slag. Halloween skal jo være litt mystisk, eller hva?
Smaken var ikke blant favorittene, men den var godkjent.

Den neste vi prøvde var sjokolade-donut´en. Den hadde litt kokos i glasuren og inni var det en digg salt karamell-krem med et hint av vanilje. Denne donuten var mye luftigere enn den forrige, og er kveldens favoritt. Denne tar vi gjerne flere av.

Bringebær-donuten har oransje bringebærglasur med små biter av hvit sjokolade. Fyllet er bringebærsyltetøy uten biter. Luftighet middels. Veldig søt smak. Til denne må man ha noe kaffe eller annen drikke for å balansere smaken.

«Tutti-frutti»-donuten (vårt navn på den, journ. anm.) hadde nest mest tyggemotstand, har hvit glasur med blå og rød «strøssel». Denne overrasket med deilig jordbærfyll. Denne var også i søteste laget, men ikke like søt som bringebær-donuten.

Bake Me Up kommer kun til å selge donuts frem til og med Halloween, forteller de.

Back To Top