fbpx
skip to Main Content

Lær og lag høst-lykt med løv

Endelig er høsten her og da er det hyggelig å pynte opp med levende lys inne.

Vi har laget lykter hjemme med løv i fine farger vi plukket ute. Disse tar ikke lang tid å lage og blir veldig fine med lys i når de mørkner ute. Det gøyeste med å lage disse er å finne fargerike løvblader ute. Lyktene er enkle for barna å lage og kan også være en fin gave. Det er jo ikke så lenge til jul.

Du trenger:
• Løv
• Skole-lim
• Syltetøyglass
• Pensel
Hvordan:

Det er to måter å gjøre dette på. Den ene er å pensle limet rett på syltetøyglasset og trykke bladene på etterpå. Du kan også pensle selve bladene med limet og deretter lime de på. Med limet vi brukte, tørket det inn, og syltetøyglasset er helt gjennomsiktig og uten limrester.

Hvis du lager en høst-lykt, tagg gjerne bildet ditt på Instagram med #sorlandsavisen for å dele bildet med oss og andre.

 

 

Back To Top