fbpx
skip to Main Content

– Største skatte- og avgiftsøkning på 20 år

Dette er et meningsinnlegg. Sørlandsavisen deler ikke nødvendigvis avsenders synspunkter i saken. Innlegget er kun korrekturlest og ellers gjengitt i sin helhet.

Ved nyttår gir AP/SP oss de største skatteøkningene på over 20 år.

 

FrP bidro til å redusere skatter og avgifter med 38 milliarder kr. de siste åtte årene. Dagens regjering med AP og SP gikk til valg på omtrent samme skatte- og avgiftsnivå som før valget, men dette ble fort glemt. Ved nyttår gir AP/SP oss de største økningene på over 20 år, med 8,7 milliarder kr.

Mens folk flest gleder seg over at nyttårsrakettene går til værs, sender finansminister Vedum skattenivået til nye høyder. Dette skjer samtidig med økt rente, strømpriser som går amok og mens pandemien herjer. Det kommer til å gi bakrus for mange enkeltpersoner og bedrifter.

FrP foreslo i stedet flere lettelser på både skatter og avgifter, i tillegg til en krisepakke som ville hjulpet husholdningene med de høye strømprisene. Dessverre ble vi stående alene, da ingen andre partier stemte for våre forslag. Vi frykter nå at 2022 skal bli et tungt år for mange, og starten på fire tøffe år for folk og næringsliv.

Roy Steffensen.
Back To Top