fbpx
skip to Main Content
Øystein Tjomsland-trente Nordsjø Anna har vært totalt overlegen sine jevnaldrende hopper denne sesongen. Søndag kveld tok hun sin åttende seier i det niende forsøket da hun vant Oaks-bonus på Momarken. Samtidig passerte 4-årshoppa 1,7 millioner kroner inntjent i 2022. Foto: Roger Svalsrød_hesteguiden.com

Øystein Tjomslands årgangsdronning passerte 1,7 millioner kroner

Fire år gamle Nordsjø Anna har vært kullets dominant på hoppesiden denne sesongen. Søndag kveld passerte Tjomsland-hoppa 1,7 millioner kroner innkjørt i 2022 da hun vant Oaks-bonus på Momarken.

 

Lille, teknisk utsøkte Nordsjø Anna har levert en fantastisk sesong på norske og svenske travbaner. Den Øystein Tjomsland-trente hoppa har vunnet åtte av de ni løpene hun har startet i, og med søndagens seier i Oaks-bonus på Momarken Travbane passerte 4-åringen 1,7 millioner kroner inntjent i 2022.

Søndagens triumf ble av det helenkle slaget – Nordsjø Anna var rett og slett et nummer eller to for stor for sine jevnaldrende konkurrenter. Kveldens kusk for anledningen, Åsbjørn Tengsareid, satte full fart på den første langsiden fra tillegg, og vel i tet hadde kulldronningen full kontroll. På lette ben sprintet hun ifra motstanderne og kom i mål på 1.28,4/2200 meter.

Øystein Tjomsland-trente Nordsjø Anna har vært totalt overlegen sine jevnaldrende hopper denne sesongen. Søndag kveld tok hun sin åttende seier i det niende forsøket da hun vant Oaks-bonus på Momarken. Samtidig passerte 4-årshoppa 1,7 millioner kroner inntjent i 2022. Foto: Roger Svalsrød_hesteguiden.com
Back To Top