fbpx
skip to Main Content
Bente Louise Løvdal får seg overrakt Søgne turnforenings frivillighetspris. Foto: Søgne turnforening.

Bente Louise Løvdal: – Ildsjeler over alle ildsjeler, i alle fall for Søgne turnforening

– I generasjoner har Bente Louise Løvdal, gjennom sitt unike engasjement og frivillig arbeid, bidratt til at Søgne turnforning er den klubben vi er i dag. Det heter det i begrunnelsen i forbindelse med at Løvdal fikk seg overrakt frivillighetsprisen under det store juleshowet til Søgne turnforening.

 

Bente Louise Løvdal blir spesielt berømmet for tre områder hun har hatt stor betydning for.

Klubbens utvikling

Gjennom 15 år har Bente donert enorme mengder av timer, kvelder og helger til arbeid mot ny basishall. Det innebærer planlegging til detalj, søknader, sette seg inn i lovverket, samarbeid med andre frivillige fra andre klubber, samarbeid med kommunen og fylkeskommunen. I denne prosessen har hun sørget for å ivareta alle klubbens interesser, noe som krever å holde seg kontinuerig oppdatert. Hun har involvert utøverne og trenere, og har skapt stort engasjement.
– Resultatet er at vi i desember 2022 endelig fikk denne etterlengtede hallen, midt i sentrum av Søgne!

Klubben som en sosial arena for alle barn

Bente har deltatt i planlegging og gjennomføring av flere av klubbens arrangementer og konkurranser.
– Bente ser behovene for hvert parti og sørger for at alle barn får like muligheter. Bente er i tillegg en av de frivillige voksne som ofte reiser med konkurranse partiene. Dette skaper en stor trygghet for utøverne og for oss som klubb.

Klubbens faglige støtte

Bente har enormt faglig engasjement.
– Hun spiller andre gode. Hun jobber ofte i kulissene og deler gledelig med sin kunnskap. Klubben vår fyller nå 40 år. Bente har vært medlem siden starten. Vi håper vi har klart å sette de riktige ord på Bentes engasjement, som har vært helt uunnværlig for oss.

Back To Top