fbpx
skip to Main Content
 - Vi håper programmet faller i smak. Stort sett alle pensjonistforeninger og omsorgssentre i Kristiansand, Greipstad og Søgne inkludert vil i løpet av våren og forsommeren få besøk, sier Marie Elise Thorkildsen i KulturRullatoren.

KulturRullatoren med rekordstort vårprogram

KulturRullatoren har nok en gang satt sammen et fargesprakende program og kan dermed ønske alle brukere velkommen til vårens rikholdige kulturmeny. Ikke mindre enn 60 artister skal i løpet av våren gjennomføre 295 arrangementer på omsorgssentre, aktivitetstilbud og pensjonistforeninger.

 Av Ivar Eidsaa

 – Vi håper programmet faller i smak. Stort sett alle pensjonistforeninger og omsorgssentre i Kristiansand, Greipstad og Søgne inkludert vil i løpet av våren og forsommeren få besøk, sier Marie Elise Thorkildsen i KulturRullatoren som er en del av Knuden – Kristiansand kulturskole.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Asbjørn Arntsen og Tone Charlotte Reme underholder med «Våren rett rondt hjørnet». Foto: KulturRullatoren.

– Programmet denne våren er en nydelig potpurri av sjangre, hvor vi har fått til et så variert program som overhodet mulig. I år har vi også prøvd å få ut litt mer 70-tallsmusikk! Dette er blitt ønsket fra flere og flere publikummere de siste årene, og vi kan med glede si at vi i år har fått til mye av dette, sier Thorkildsen som er produsent for KulturRullatoren.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Tore Thomassen har kalt sin forestilling for «Den glade vandrer». Foto: KulturRullatoren.

“Mamma mia, here we go again!”
– Det er ikke uten grunn vi siterer ABBA, for i år har vi utfordret artistene våre til å prøve sjangre og artister fra litt nyere tid. Frykt ikke – vi skal fremdeles treffe Otto og Gerd på den grønnmalte benken og høre om en lykkelig blåveispike på stille stier, men av og til skal vi også få møte på The Highwaymen ute på veien og ABBAs dansende dronning!

Artikkelen fortsetter under bildet.

«Frem fra glemselen – viser og country. Tennesse Belle» har Svein-Helge Vikse og Bente Torgersen kalt sin forestilling. Foto: KulturRullatoren.

– I den kalde vintertiden trenger man noe man kan varme seg på, og vi håper programmet vårt denne våren kan øke temperaturen når dere treffer artistene våre rundt omkring på sentrene. Plutselig titter vårblomstene frem, og sola varmer nok en gang i vinduskarmen – til da håper vi dere får noen varme og gode opplevelser når vi kommer på besøk, sier hun.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Panfløytisten Peter Engelberg har kalt sin forestilling «Hildringstimen». Foto: KulturRullatoren.

Dette er artistene som skal underholde gjennom resten av vinteren, våren og forsommeren:
Nina Rislinger, Svein-Helge Vikse, Lars Emil Nielsen, Karl Espegard, Sverre Indris Joner, Bente Torgersen, Kristina Jølstad Moi, Torstein Andersen, Roar Engelberg, Kalle Walle, Tore Thomassen, Peter Wemö, Ynglingeforeningens Musikkorps Kristiansand, Rebekka Falck, Ingvild Sæther, Asbjørn Arntsen, Henriette Amadea Lindstad Børven, John Tinnics, Kjetil Røren, Helge Sveen, Kor som helst, Egil S. Ødegård, Tone Charlotte Reme, Marina Wikstad, Camilla W. Wennesland, Oddernes skolemusikkorps, Solveig Lie Refik, Earling Nicolaisen, Lennart Lundholm, Tomas Jenssen, Mona-Linn Bremer Owe, Per Myrstad Kringen, mattis Johannessen, Ane Eikemo, Christine Leer-Salvesen, Dag Lothar Kanestrøm, Aase Helene Røinaas, Inger Sundberg, Elin Nygård, De som synger, Issa Molina, Anija M. Wormsen, Thomas Magne Vesterhus, Vigdis B. Berntsen, Willy Dag Ernst, Amalie Jensen Tolo, Simon Revholt, Michaell Krumins, Elisabeth Krohn-Hansen, Johanna Winter, Hermann Gautefall Olsson, Elaine Lesley, Johan Varen Ugland, Caroline Heen Aamold, Jon Henrik Rubach, Ole-Petter Ålgård, Pauline Skoglund Voss, Helge Nystedt, June Baarøy Myrstad og Hanne Øhrn Drønen,

– Vi håper programmet faller i smak. Stort sett alle pensjonistforeninger og omsorgssentre i Kristiansand, Greipstad og Søgne inkludert vil i løpet av våren og forsommeren få besøk, sier Marie Elise Thorkildsen i KulturRullatoren.
Back To Top