fbpx
skip to Main Content

«Oh, sister!» – dokumentarfilm om ukrainske kvinners kamp mot Russland

Søndag 29. januar kl. 14.00 inviterer ARKIVET freds- og menneskerettighetssenter til visning av dokumentarfilmen «Oh, sister!».

 

Den helt nye dokumentarfilmen «Oh, Sister!» handler om ukrainske kvinners kamp i krigen mot Russland. Filmen viser noen av de sentrale rollene som kvinner har i krigssonen med fredsarbeid, rettssikkerhet, likeverd, og det å få livet til å gå videre tross alt.

Nobel Women´s Initiative har vært med å finansiere filmen, og Arkivet har fått Daina Ruduša fra The Nobel Women´s Initiative til å komme og fortelle om arbeidet de gjør.

Etter filmen blir det panelsamtale med temaet Kvinner, krig og kunst. Der deltar Daina Ruduša, Gunvor Andersen, operaregissør Michael Gieleta, den ukrainske pianisten og komponisten Nataliya Pavlyuk og leder for dialog og samfunn ved ARKIVET, Birgit Amalie Nilssen.

Back To Top