fbpx
skip to Main Content
Kilden har satt opp ekstraforestillinger av Sister Act, hvor Tom Sterri er med. Foto Tovita Razzi.

Nonnefeber på Sørlandet

– Dette har gått over all forventning, sier Tom Sterri begeistret, skuespiller i Kilden-aktuelle Sister Act.

 

Etter kun ett døgn i salg i høst ble nærmere to tusen billetter til Sister Act i Kilden revet bort. Nå kan Kilden melde at flere forestillinger nærmer seg utsolgt og at nesten åtte tusen publikummere har kjøpt billett.

Har truffet en nerve

På bakgrunn av interessen slipper Kilden nå ekstraforestillinger, lenge før en eneste gospelstrofe har blitt fremført fra scenen.
– Det er tydelig at forestillingen har truffet en nerve her på Sørlandet. Om det er på grunn av eller på tross av bibelbeltet, er jeg usikker på, ler Tom.

I skrivende stund spiller forestillingen fremdeles i Oslo etter at ekstraforestillinger har blitt satt opp. I fjor høst var Kilden usikker på om det ville bli nødvendig å sette opp ekstraforestillinger, men takket være stor interesse meldte behovet seg også på Sørlandet.

Energi, fart, musikk og humor

Stort sett hele ensemblet fra forestillingen i Oslo blir med sørover i mars, det inkluderer naturligvis også Tom Sterri som spiller presten Monsignor O’Hara.
– Med Sister Act får man to timer og tre kvarter med energi, fart, musikk, humor og ren skjær glede. Det er en fantastisk morsom forestilling å være med på, sier Tom entusiastisk.

Forestillingen skal spilles over en lengre periode i Kilden og Tom gleder seg til å bli sørlending, selv om det bare er for en kort periode.
– Sister Act skal spilles i over tre uker i Kristiansand. Det gjør det mulig å bli skikkelig kjent i byen. Jeg gleder meg til å besøke små nisjebutikker, spise is på isbar og drikke kaffe på byens kaffebarer. Rett og slett leve som en innfødt i en måneds tid, ler Tom.

Spilles fra 31. mars til 29. april

Om det er været, kulturtilbudet eller omgivelsene som trekker, er uklart, men Tom Sterri er en virkelig sørlandsvenn.
–  Det er noe med dialekten, den gjør meg så glad. Med én gang jeg hører dialekten tenker jeg på smil, sol og sommer. Om meteorologen melder regn med kristiansandsdialekt, er det som om han melder sol.

 

Back To Top