fbpx
skip to Main Content

Setter opp charterturer til Mallorca fra Kjevik

Reisefeberen herjer i den norske befolkningen – og sørlendingene er intet unntak. Det er mange som ønsker å reise sydover og nå tilbyr Ving et nytt reisemål fra Kristiansand lufthavn, Kjevik. I sommer kan du nemlig for første gang reise direkte til Mallorca med Sunclass Airlines, Vings eget flyselskap.

 

– Det føles fantastisk at vi kan tilby en nyhet fra Kjevik flyplass i form av charterreiser til Mallorca. Reiselysten er stor, og vi har et godt tempo på bestillinger for sommeren. At vi nå er på nivå med tiden før pandemien, føles utrolig bra. Det er også et bevis på hvor etterlengtet våre direkte charterreiser er, sier Marie-Anne Zachrisson, regionsansvarlig i Ving.

To ekstra flyvninger

Den første charterreisen til Mallorca fra Kjevik har avgang lørdag 29. april. Ving tilbyr charterreiser til den populære øya, hver uke gjennom hele sommersesongen frem til 30. september. Høstferien er meget populær og i år får sørlendingene to ekstra flyvninger med Ving. Ett ekstrafly er satt opp til Mallorca 29. september og ett til Rhodos den 1. oktober.

– Mallorca er et av våre mest populære reisemål, da denne ferieøya har virkelig mye å by på alt fra nydelige strender, flott natur, gode shoppingmuligheter og bra restauranter. Og her finner du vårt eget konsepthotell Sunwing Alcudia Beach som er perfekt for barnefamiliene, samt to ulike Sunprime hotell som passer for de som reiser uten barn, forteller Marie-Anne Zachrisson.

Las Palmas neste vinter

Denne vinteren har Ving hatt direktefly til Gran Canaria fra Kjevik og disse turene har vært svært populære. Det er kun få plasser igjen på de siste avgangene for denne sesongen, men for dem som ønsker å reise til Kanariøyene neste vinter, kan Ving informere om at de har lagt ut charterreiser fra Kjevik direkte til Las Palmas, med første avgang den 6. oktober.

 

Back To Top