fbpx
skip to Main Content

Utrolig ny pizzabuffet redder helgen

La Famiglia har begynt med pizzabuffet fredag – søndag fra 12 til 15, hvilket også innebærer at de har åpent til lunsj, noe de ikke har hatt før. Ettersom konkurrenter har satt opp priser på pizza, tenkte La Famiglia det var marked for en pizzabuffet med deres særegne pizzatyper.

 

Å herlig land, hvor ellers i kongeriket får man tak i så digg pizza til så lav pris på en buffet? Bare 129 kroner? La Famiglias nystartede pizzabuffet er helt genial. Her er det til enhver tid åtte forskjellige pizzaer å velge fra, og ettersom restauranten bruker den til å teste ut nye pizzaer på publikum før de rulles ut som egne porsjonspizzaer, risikerer man ikke å gå lei av å smake de samme pizzaene.

Ingrediensene tilpasses etter sammensetningen av gjester. Dersom det er mange barnefamilier, legges det ut færre sterke pizzatyper og mer skinke-pizza.

Selv om du her får muligheten til å smake nye pizzaer før de offisielt settes på menyen, er det også muligheter for å finne din «gamle» favoritt dersom du har spist ved La Famiglia før.

Her finner du pizza med og uten chili, med hvit saus og med tomatsaus. Alle pizzatypene er italienske og har den kjente La Famiglia-signaturen; sprø skorpe, tynn bunn, og hjemmelagede råvarer.

Ja, noen pizzaer var litt tørrere enn andre, men det har nok mye med sammensetningen av ingredienser å gjøre. Har var det ingenting å utsette på, og det var ingen problem å finne flere favoritter, verken for undertegnede eller følget på 7 år.

Salaten var dessuten fersk og frisk, som seg hør og bør, og om du er redd for at pizzaen er lunken og slapp, er det ingenting å bekymre seg over. Pizzaen her rekker ikke å ligge lenge nok i varmedisken.

Back To Top