fbpx
skip to Main Content
Det pleier å være folksomt når Blå Kors Kristiansand inviterer til «Blåmarked».

Blå Kors med auksjon og aktivitetsdag lørdag

Lørdag 6. mai inviterer Blå Kors Kristiansand byens befolkning til en stor auksjon- og aktivitetsdag i Gyldenløvesgate i Kvadraturen.

 

Så sant som våren kommer, arrangerer Blå Kors-familien i Kristiansand «Blåmarked». Dagen er blitt arrangert i en årrekke og er blitt en fin tradisjon for å markere at våren er kommet skikkelig i gang.

– Hovedfokuset blir på aktiviteter for hele familien og dagen avsluttes med en stor auksjon i Storsalen i Gyldenløvesgate, forteller arrangementsansvarlig Benedicte Sofie Rom Abrahamsen og Trond Furseth fra fundraising-teamet som har skaffet til veie et rikholdig utvalg av produkter som skal auksjoneres bort.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Det pleier å være folksomt når Blå Kors Kristiansand inviterer til «Blåmarked».

– Grillene skal fyres opp. Det blir kafe i kjelleren. Loddsalget hører jo alltid med. I hagen hos Blå Kors barnas stasjon blir det is, popcorn, ansiktsmaling og lykkehjul for barna, forklarer Benedicte Sofie Rom Abrahamsen.

I disse dager gjennomføres det grunnarbeidet i bakgården som ledd i å få på plass en rullestolheis til de nye kontorlokalene i bakgården. Ettersom store deler av gårdsplassen nå er gravd opp, har Blå Kors Kristiansand søkt om å få kunne stenge av kvartalet i Gyldenløves gate mellom Holbergsgate og Kronprinsens gate.

– Dermed blir det god plass å boltre seg på, smiler Abrahamsen.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Alltid spennende med fiskedam hvor alle får «fisk».

Auksjon kl. 14.00
Trond Furseth forteller at auksjonen tar til kl. 14.00.
– Takket være fantastiske samarbeidspartnere som har utvist en stor giverglede, blir det godt over hundre produkter som skal auksjoneres bort, sier Furseth, som for anledningen blir auksjonarius, noe han ser frem til.

– Det er alltid spennende med auksjonen, sier han.

Han kan ikke få berømmet samarbeidspartnerne som har bidradd med produkter nok.

– Flere av dem har vært med en årrekke og felles for dem alle sammen er at de har et genuint ønske om å bidra inn til det arbeidet som Blå Kors driver i Kristiansand, sier han.

El-sykkel, TV, scooter, en rekke verdisjekker, griller, hagemøbler, airpods og flere andre elektroniske produkter, samt en egen gummibåt, er bare noen av produktene som skal auksjoneres bort.

– Det er alltid spennende med auksjon, sier Trond Furseth. Arkivfoto.
Back To Top