fbpx
skip to Main Content

Snackbaren som leverer kvalitet

Campino i Dronningens gate er en undervurdert hurtigmat-sjappe. Her er maten laget fra bunnen av.

 

Maten du får hos Campino er forfriskende fri fra hermetiserte ingredienser. Alt her later til å være ferskvare, noe som vi vil påstå er uvanlig å oppleve i en fast food-restaurant, uansett hvor. Gourmet-mat? Ja, det vil vi nesten påstå. Dette er i alle fall heimelaga.
I rimelige restauranter går det nemlig ofte i halvfabrikata tilbrakt i mikrobølgeovn eller dryppende av frityrolje. Ikke her. Dette er milevis fra tørr bensinstasjon-mat stekt i formfett.

Alltid kunder

Med knappe marginer, kan det sikkert for mange snackbarer være fristende å ta noen snarveier i matveien, men hos Campino er det alltid kunder å se. De verdsetter vel å kunne få restaurantmat på rappen. Her finner du ingen slappe grønnsaker.

Burger med en vri

Her får du hamburger med mykt pannebrød, som er mer vanlig i Tyrkia. Dette smaker helt fortreffelig. Pizzaen er blant de beste vi har smakt på Sørlandet, uansett hvilken type. I andre restauranter, kan smaken variere, avhengig av hvem som lager den. Ikke hos Campino. Bunnen er myk, med en sprø osterand langs kanten. Kjøttet er mørt og velsmakende. Er du ordentlig sulten, anbefaler vi kebabpizzaen med pommes frites. Den er simpelthen vanedannende. Pommes frites´n er tykke og deilige, og myk men ikke vassen. Kebaben er blant de beste vi har opplevd her til lands, med ferskt kjøtt, friske grønnsaker og en hvitløkssaus som ikke er for salt, og med en ordentlig tykk wrap – ikke bare en tynn tortilla-lefse. Anbefales varmt.

 

Back To Top