fbpx
skip to Main Content

Toppkarakter for Martha & Co

Siste fredag i April var det nok en gang duket for Stand up kveld på Håndverkeren restaurant & pub, og med selveste Martha Leivestad som headliner ble dette en kveld mange sent vil glemme. 

 

Kveldens stand up show er utsolgt for lenge siden, og til et publikum som allerede begynner å bli på veldig godt humør denne kvelden. Bak sceneteppet står en rekke kjente, ukjente, fremadstormende og etablerte komikere klare til å fleipe om alt og ingenting, med et eneste mål for kvelden, å fremprovosere mest mulig latter fra start til slutt. Og har du ikke selvironi, da ligger du tynt an. 

Kveldens komikere er Markus Vansen, Andrea Løvland, Knut Sørskår, og ikke minst headliner Martha Leivestad. Konferansier er som alltid Therese Alvseike, og en felleskvalitet er at alle byr i overkant på seg selv. Det fleipes med alt fra overgangsalder og brystspreng, til å være ung og viril, ja til og med blind. Selvironien er på topp og publikum elsker det! 

En egen liga 

Undertegnede og partner ler godt ved hver eneste komiker, og stemningen er allerede på topp når headliner Martha Leivestad entrer scenen. For de som ikke har fått det med seg, en energibombe med grådig vestlandsdialekt som ikke er redd for å by på seg selv. Leivestad kaprer scenen og publikum på en måte få kan, og kvelden går fort fra hysterisk morsom til en egen liga. 

På en fascinerende måte drar hun publikum inn i sin boble og klarer både å spøke og få folk til å le, samtidig som hun tar opp alvorlige selvopplevde temaer som hatkommentarer, trakassering og utbrenthet. Hun fleiper på en måte som gjør at det føles som man blir kjent med henne personlig, samtidig som hun jo som komiker dummer ut seg selv men på en måte så man får stor respekt for en dame som både har opplevd mye vanskelig og likevel har selvtillit og er helt rå utad. Også er man litt redd for at hun plutselig skal peke på nettopp deg, noe undertegnede fikk kjenne på. Dette var intelligent, energisk, personlig, hysterisk morsomt, og ærefrykt brukt på best mulig vis. Stor respekt, og toppkarakter fra en ny Leivestad-fan! 

Gleder hjemfylket 

Arrangøren for kvelden er komiker Therese Alvseike, også kjent som damen bak forestillingen «Mor Therese», og hennes makker Tommy Premak. Sammen driver de Stand Up Sørlandet og sørger hver måned for å dra med seg noen av landets fremste komikere ut fra hovedstaden og ned på Sørlandet for å glede hjemfylket og gjøre standup-fredag til en Sørlandstradisjon. Alvseike forteller at de er godt fornøyde med nok en utsolgt standup-kveld, og gleder seg stort til neste klubbkveld fredag 26. Mai på Håndverkeren. 

Back To Top