fbpx
skip to Main Content

Miss Norway-finalist til støtte for barn i Ukraina

Om du var en handletur på Sørlandssenteret i helgen gikk du kanskje forbi en ung jente som samler inn saker til støtte for Ukraina. Denne jenta heter Andrea Farias og er en av årets Miss Norway finalister. Vi tok en prat for å høre hva hennes hjertesaker er, og hvorfor hun ønsker å støtte nettopp denne innsamlingsaksjonen.

 

Mitt navn er Andrea Farias. Jeg er ei 20 år gammel jente fra Kristiansand, og en av årets Miss Norway finalister. Jeg meldte meg på Miss Norway for å vise at man kan få til akkurat hva man vil, så lenge man jobber hardt. Jeg ønsket også å utfordre meg selv og gå utenfor min egen komfortsone, forteller hun.

Hjertesaker

I konkurransen har jeg to hjertesaker. Det ene er dyr og dyrevelferd, og den andre er å normalisere bruk av sonde. Det å normalisere sondrebruk er noe jeg setter veldig høyt da jeg selv har hatt sonde et par ganger, og hadde en G-Jet sonde i starten av Miss Norway konkurransen.

Fredag og lørdag stod Andrea på stand på Sørlandsenteret, der hun hadde en innsamlingsaksjon til støtte for Ukraina. Dette er et prosjekt som fortsetter også videre utover denne helgen.

Dette var for å samle inn ting og støtte til Ukraina i samarbeid med NUUG foreningen. Vårt hovedfokus er å samle inn PC-er, som vi så omprogrammerer og kjører ned til barn i Ukraina som ikke har tilgang på skoleutstyr. Skoler er ødelagt og mange mister tilgang til utdanning. Vi vet hvor viktig utdanningen er i samfunnet, og jobber derfor med å forbedre og bygge opp utdanningstilbudet i Ukraina igjen. Om noen ønsker å bidra til dette prosjektet kan de kontakte meg på anf03@icloud.com. Jeg tar imot alt fra tørrmat, til dyremat, til PCer, osv.

Vil du stemme på Andrea i Miss Norway?

Ønsker du å stemme på Andrea kan du sende “MISSU 2” til 2401.
Hver stemme koster 20kr, og man kan stemme så mange ganger man vil.

Andrea samler inn PCer og annet til støtte for barn, utdanning og trengende i Ukraina.
Andrea Farias fra Kristiansand er en av finalistene i årets Miss Norway-konkurranse.
Back To Top