fbpx
skip to Main Content

Gratiskonserter med Sørlandets ledende brassband

Få med deg Sørlandets ledende brassband, Agder Brass, før deres deltakelse i en av landets største brassband-mesterskap i November.

 

Agder Brass deltar i begynnelsen av November på showkonkurransen Siddis Brass i Stavanger. I den anledning har de snekret sammen et fantastisk og publikumsvennligprogram der helter og skurker kjemper om hverandre, fylt med action, spenning, vakker stemning og flotte solistinnslag.

I samarbeid med den verdenskjente dirigenten Russell Gray, som i 2022 ble kåret til «Conductor of the Year» av 4barsrest Awards, stiller de kanskje sterkere enn noen gang før årets konkurranse, og inviterer til generalprøve-konserter før den store deltakelsen.

Gratis konserter:

Få med deg generalprøve-konsertene i uke 44:
Mandag 30. Oktober kl: 20:30 – Dvergsnes skole (avd. Valsvigveien) – Kristiansand
Torsdag 2. November kl: 20:30 – Kulturkammeret – Arendal

Gratis inngang!

Back To Top