fbpx
skip to Main Content
Små og store la ned gaver under juletreet.

Går sammen om å gi julegaver til Blå Kors

– Vi ønsker å støtte det viktige arbeidet som Blå Kors Kristiansand gjør. Det sier Cato Hersvik-Olsen, senterleder ved Tangvall Arena som håper alle butikker i Søgne, så vel som lokalbefolkningen kan gå sammen om å legge julegaver under juletreet som er plassert i 2. etasje på Tangvall Arena.

 

– Sammen med lederne for alle butikkene på Tangvall satte vi oss ned for å se hva vi kunne gjøre for å utgjøre en forskjell i den dyrtiden som mange nå opplever, for å kunne gi noe tilbake til samfunnet vi er en del av, sier han.

– Vi ønsker å støtte Blå Kors Kristiansand som gjør en viktig jobb og hjelper mange som trenger det, forklarer Hersvik-Olsen.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Mange av butikkdriverne på Tangvall Arena og på Tangvall var møtt frem for å bidra.

Hele næringslivet invitert

Løsningen ble å invitere hele næringslivet i Søgne om å bli med på aksjonen om å legge julegaver under juletreet som står i 2. etasje. Gavene blir gitt til Blå Kors Kristiansand, som gir gavene videre til de mange som nå har en utforende hverdag og som ikke har mulighet til å feire jul for seg og sine. Mange har også store utfordringer med å kjøpe julegaver til familiemedlemmene.

Noe alle kan bli med på

Onsdag var alle butikkene og bedriftene som har kontor på Tangvall Arena representert da julegaveaksjonen formelt ble satt i gang. Alle hadde med julegaver som alle ble lagt under treet.
– Det er flott at alle butikkene på Tangvall Arena er med på aksjonen. Nå håper vi at også hele næringslivet i Søgne kan bidra. Behovene er mange, og går vi alle sammen, kan mange få en håndsrekning, sier han.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Det ble etter hvert mange pakker under juletreet.

– Vi ønsker også at befolkningen forøvrig kan bli med i aksjonen og legge en gave under treet, små som store, sier han.

Utgjør en stor, stor forskjell

Han peker videre på at Blå Kors Kristiansand takket være mange Tidgivere (les: frivillige) har et apparat som gjør at det hele kan gjennomføres på en god måte, ved at gavene jevnlig blir hentet.
– Dere skal vite at det er mange som nå har en utfordrende hverdag, fortalte Wenche Tønnessen fra markedsavdelingen til Blå Kors Kristiansand, til de mange fremmøtte.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Gavene skal gå til familier som strever med rus, psykisk helse, lavinntekt eller andre former for utenforskap.

Hun fortalte om familiefaren som etter en arbeidsulykke og et samlivsbrudd opplevde at økonomien ble svært stram. Da julen nærmet seg, hadde han ikke penger til verken mat eller julegaver til barna.

– Det at vi kunne hjelpe ham med vinterklær, sko, votter, lurer og skjerf til barna, og gaver til julaften, var mulig takket være de som bidrar inn til arbeidet vi driver, fremholdt hun.

– Dere skal vite at det dere bidrar med, utgjør en stor, stor forskjell for veldig mange, så på vegne av Blå Kors Kristiansand og de mange vi nå får muligheten til å hjelpe, vil vi på det varmeste si tusen, tusen takk, sa Wenche Tønnessen.

Tilbake til forsiden…

Back To Top