fbpx
skip to Main Content
En By for Alle-uken arrangeres 5.-11. februar.

En by for alle-uken i februar

– Vi ønsker å invitere dere til å bli med på å lage «En By for Alle – uken» i Kristiansand, i perioden 5. – 11. februar. Dette årlige arrangementet har som mål å fremme mangfold og inkludering blant byens innbyggere samt oppmuntre til aktiv deltakelse og samarbeid. Vi ønsker å skape en Kristiansand der alles behov, rettigheter og interesser blir tatt i betraktning. Det opplyser Hanne Kro Sørborg i arrangørkomiteen.

 

Hun peker på at gjennom samarbeid og respekt for den enkeltes ulikheter kan man bygge en inkluderende kommune, og gode bygder og nabolag for alle.

Nå inviterer arrangørkomiteen alle lag og foreninger i Søgne, Finsland, Greipstad og Søgne til å bli med å forme et mangfoldig og inkluderende Kristiansand gjennom «En By for Alle – uken» og sette pris på det rike mangfoldet som eksisterer i Kristiansand.

– Målet er å skape et godt sted for alle å bo, ved å understreke behovet for å bygge et inkluderende samfunn der hver enkelt innbygger føler seg verdsatt, viktig og inkludert, sier Hanne Kro Sørborg.

Hun oppfordrer lokale organisasjoner, idrettslag, religiøse forsamlinger og mer til å bli med på dette arrangementet og bidra til å gjøre samfunnet til et godt sted å leve og bo for alle.

– På tross av våre forskjeller kan vi fortsatt samarbeide for å løse våre felles utfordringer, mener hun.

 – Gjennom å stå sammen og være bevisste på betydningen av menneskerettigheter, kan vi bygge et samfunn der alle har sin plass og blir hørt, slår hun fast.

– Dette året feirer vi ikke bare vår by, men også verdien av inkludering og respekt for menneskerettigheter. La oss sammen gjøre Kristiansand til et forbilde for andre samfunn og kape et sted der alle innbyggere kan føle seg hjemme.

Ved å følge denne linken, kan man se kampanjen «Stillhet sårer»: https://www.stillhetsarer.no/

I løpet av «En By for Alle – uken» vil det være en rekke aktiviteter som vil bli presentert i kalenderen. Dette inkluderer et bredt spekter av arrangementer og tiltak som er designet for å imøtekomme ulike behov og interesser.

– Vi ser på dette som en stor «buffetmeny» der innbyggerne i byen kan plukke og velge det som passer best for dem, sier Kro Sørborg.

– Vi håper virkelig at dere vil vurdere å bidra til «En By for Alle – uken» og være med på å gjøre dette arrangementet til en suksess. Ved å jobbe sammen kan vi skape en inkluderende by der mangfoldet blir feiret og der alle føler seg velkomne.

Her kan lag og foreninger melde på sitt arrangement under uken, og bli en del av kalenderen: https://forms.office.com/e/3Unmsr2vvH

Ved å sende inn utfylt skjema, blir arrangementet med i kalenderen på www.enbyforalle.no

Tilbake til forsiden…

Back To Top