fbpx
skip to Main Content
Marius Johnsen fortsetter som sportslig ansvarlig for de yngste spillerne i FK Vigør. Foto: FK Vigør.

Marius Johnsen fortsetter i FK Vigør

Den tidligere toppspilleren Marius Johnsen fortsetter som sportslig ansvarlig for de yngste i ungdomsavdelingen i FK Vigør. Det melder klubben.

– Vi er veldig glade for at Marius har forlenget avtalen som sportslig ansvarlig for aldersgruppen 12 – 15 år i fotballavdelingen. Rollen blir som tidligere et engasjement på ettermiddag-/kveldstid, skriver FK VIgør på sin egen hjemmeside.

Marius Johnsen er et kjent navn og ansikt for veldig mange, ikke bare i Vigør. Som spiller er Marius Johnsen en av mange fra Vigør som har bidratt til klubbens kallenavn som «Talentfabrikken».

Med klubber som Köln, Lillestrøm og IK Start på CV´en og ikke minst 7 landskamper for Norge, er det få spillere på Sørlandet som kan skilte med en bedre karriere.

– Til daglig jobber Marius som lærer på toppidrettslinjen på KKG, noe vi i Vigør drar god nytte av siden mange av våre spillere er elever der. Marius har bidratt med sin erfaring og faglige kompetanse innenfor idrett i mange år allerede og vi er privilegerte som får dra nytte av denne ressursen også i 2024, skriver klubben.

Back To Top