fbpx
skip to Main Content

Chelsea kommer til Søgne

Chelsea var for første gang i Søgne i fjor sommer og arrangerte fotballskole i samarbeid med Søgne FK. Fotballskolen var en suksess, og nivået på økter og trenere var veldig høyt. Nå bekrefter Chelsea at den engelske storklubben ønsker å komme til Søgne også i 2024.

 

– Chelsea kommer til Søgne denne sesongen også. De var hos oss i fjor sommer og ønsker og gjenta suksessen, bekrefter sportslig leder Jarle Olafsen i Søgne FK.

Det var spillere fra Stavanger i vest til Arendal i øst som deltok i fjor, det var til og med en spiller fra Danmark som tok turen.

Olafsen sier at nivået på øktene og trenerne var veldig bra.
– Det er profesjonelle trenere som kommer. I fjor var det blant annet trenere fra Chelsea, Aston Villa og Nottingham Forest sitt akademi som var med. Noe som er nytt denne sesongen, er at fotballskolen flyttes til slutten av høstferien, nærmere bestemt 3-5 oktober, sier Olafsen.

– Det er noen av spillerne som deltok på fjorårets fotballskoler fra de eldste gruppene som vil få en telefon, og en invitasjon til å bli med på en akademiturne til England. Det er flere spillere som deltok på fotballskolen i Søgne som vil få en invitasjon, sier Olafsen.

Chelsea skal ha med to guttelag og et jentelag, og disse lagene skal få bryne seg mot akademilagene til Chelsea, Nottingham Forest og Leeds United. Brent Wood som er leder av fotballskolene for Chelsea i Skandinavia, sier de er veldig glade for at de kan tilby deltagerne en slik mulighet, og ikke minst at spillerne får mulighet til å teste seg på et slikt nivå.

Han sier også at det er første gangen de skal ha med seg et jentelag, noe de synes er veldig spennende. Og en slik akademiturne, er noe som blir gjennomført hvert år.

Påmelding til fotball skolen kan gjøres her:

HOME – Chelseafotballskole (chelseafootballschool.com)

Back To Top