fbpx
skip to Main Content

To sørlendinger med i NRK-programmet Norges tøffeste

I kveld er det klart for ny sesong av Norges tøffeste. Der skal en ung mann fra Evje og en ung kvinne fra Kragerø være med og kjempe om tittelen.

 

I kveld, torsdag 7. mars er det klart for ny sesong av Norges tøffeste. Der skal Torstein Risdal Hannås (22) fra Evje og Rebecka Andersen (22) fra Kragerø delta. Sammen med åtte andre skal de kjempe seg gjennom tøffe konkurranser på den nedlagte oljeplattformen Albuskjell.

– Det er utrolig givende å få komme så tett på deltakere som pusher grensene sine til det ytterste. Årets sesong blir helt rå. Det er bare å glede seg. Deltakerne er en fantastisk gjeng, og jeg tror dette kan være den beste sesongen så langt, sier programleder Jørgine Massa Vasstrand.

Premiere

Sesong fem har premiere på NRK1 den 7. mars og sendes torsdager og søndager.
– Årets deltakere er fra hele landet, fra Evje i sør til Hammerfest i nord. De som kjemper om tittelen har bakgrunn fra blant annet svømming, kampsport, brannsport og råning, sier prosjektleder for Norges tøffeste, Solveig Hareide.

Deltakerne

Torstein og Rebecka skal konkurrere mot Kornelia Flo (22) fra Stryn, Styrk Eriksen (20) fra Hammerfest, Andreea Cioaca (24) fra Florø, Inga Medbø (27) fra Tromsø, Jesper Rogstad (22) fra Oslo, Hedda Schroeter Skaug (21) fra Drammen, Jo Haukeland Liadal (21) fra Haugesund, og Magnus Nybakk Pettersen (23) fra Bodø.

– Vi skal følge en ung og sammenspleisa gjeng gjennom tøffe prøvelser. Hvem som vinner er umulig å gjette, for her veksler det kjapt mellom nederlag og oppturer. Det blir i tillegg mye følelser, for som en av deltakerne så fint sa til meg: «Det er som å være 13 år og full av hormoner igjen», sier prosjektleder for Norges tøffeste, Solveig Hareide.

DELTAR OGSÅ: Rebecka Andersen (22) fra Kragerø deltar også i Norges tøffeste denne våren. Foto: NRK
Back To Top