fbpx
skip to Main Content

Årets BilXtraforhandler 2023

Lønnsom, nytenkende og faglig kompetent er noen av kriteriene for å vinne den høythengende prisen som 75 BilXtraforhandlere kjemper om.

 

METERVIS MED OLJE: Arve Eikeland har et bredt utvalg oljeprodukter å tilby kundene.

– Dette er den gjeveste prisen vi kan vinne og jeg ble veldig overrasket da vi ble utropt som vinnere under en samling på Gardermoen 3. februar, medgir Alf Aabel, markedssjef hos Per Hagen Bilrekvisita, som nå stolt kan vifte med en symbolsk sjekk pålydende 15 000 kroner.

75 forhandlere fra hele landet var samlet til forhandlermøte og festligheter, invitert av Sørensen & Balchen som står bak BilXtrakjeden med forretninger og verksteder godt spredt ut over landet.

– Det er virkelig blitt lagt merke til i sosiale medier og vi har fått utrolig mange positive tilbakemeldinger. «Dere fortjente dette», og «Dere er skikkelig gode» er blant omkvedene, forteller Aabel.

Offensiv og fremoverlent

MER ENN TIL BILEN: Maling er også en del av sortimentet hos Per Hagen. Arvid Follerås kan vise frem et stort utvalg fasademaling.

Så er da også Per Hagen blitt nærmest et begrep i Kristiansand og omegn som en ledende aktør etter mange år i bransjen som leverandør av alt til bilen, både til private og til næring, og da i særlig grad til BilXtraverkstedene i regionen som har Per Hagen som fast leverandør.

– Vi tilstreber å være offensive og fremoverlente på flere felt. For eksempel så ligger vi langt fremme med digitalisering. Et eksempel er digitale prisetiketter som kan endres med noen tastetrykk i stedet for å gjøre det manuelt i butikken. Eller måten verkstedene kan bestille deler online gjennom vårt datasystem. Bestillingen tikker inn på vår skriver i samme øyeblikk som det tastes inn på verkstedet, og våre fire budbiler sørger for å få varene ut flere ganger om dagen, forklarer Aabel.

 

LAKK TIL MANGE FORMÅL: Aleksander Alvær har mange hyllemeter med lakk å tilby.

Slike effektive løsninger legges merke til hos Sørensen & Balchen:

– De er dyktige på å finne frem til gode løsninger på logistikk, de har korte beslutningsveier og ikke minst, de har fokus på å hjelpe kunden på beste måte, skryter Hans Ole Høidal, salgsdirektør hos Sørensen og Balchen, og legger til:

– Vi har felles mål om å stadig bli bedre.

Spydspiss og motivator

Samtidig fremheves at bedriften tar vare på sine ansatte, noe som i sin tur fører til både motivasjon, engasjement og lojalitet overfor arbeidsgiver. At de er offensive og mulighetsorienterte fremheves også, noe som har ført til en stadig sterkere posisjon i markedet.

– Vi har hele veien tett dialog med Sørensen & Balchen, og vi får stadig positive tilbakemeldinger på måten vi driver virksomheten. At vi brukes som eksempel overfor de andre forhandlerne i kjeden for å motivere og inspirere til nytenkning er noe vi virkelig setter pris på. Vi sees som en spydspiss i vår sammenheng, fremholder Alf Aabel.

BilXtrakjeden består både av forhandlere eid av Sørensen og Balchen, og av frittstående forhandlere. Per Hagen Bilrekvisita hører til sistnevnte kategori.

– Vi er eneste frittstående forhandler i Agder og vi leverer rekvisita til verksteder fra Flekkefjord i vest, til Hovden i nord og til Risør i øst, opplyser Aabel.

FOR HANDYMENN: De som vil skru på bilen selv finner masse nyttig verktøy i hyllene. Joachim Hagen er klar til å veilede.

Kriterier for å vinne prisen Årets BilXtraforhandler:

  • Lønnsom
  • Positiv utvikling
  • Lojal
  • Bidragsyter
  • Faglig styrke-kompetanse
  • God ledelse
  • Sterk eksponent for BilXtra
  • Nytenkende
  • Lever opp til BilXtra verdiene
Back To Top