fbpx
skip to Main Content

Danske attraksjoner og opplevelser i Nordjylland!

Danmark har alltid vært en reisefavoritt for oss nordmenn. Hva er vel bedre enn en tur over Skagerrak for å oppleve dansk hygge, hvite strender, og en masse flotte, unike og spennende opplevelser og attraksjoner i Danmark.

Vi har samlet noen av av våre favorittsteder og attraksjoner for deg, som du kan oppleve din din neste Danmarksreise. God tur!

Aalborg Zoo

Aalborg Zoo er en av de absolutt mest populære attraksjonene i mangfoldige Aalborg. I dyreparken, som ligger like ved Aalborg sentrum, finner du opplevelser for store og små. Du kan se omkring 1500 dyr fra hele verden, som trives i anlegg som minner mest mulig om dyrenes naturlige miljø.

Kornets Hus

Kornets Hus er Nordjyllands nye oplevelsescenter for korn, madoplevelser og aktiviteter for hele familien. I åbningstiden tilbyder caféen en lækker brunch om formiddagen og til frokost, samt kaffe og kage om eftermiddagen. I bageværkstedet er der løbende forskellige aktiviteter.

Nordsøen Oceanarium

Nordsøen Oceanarium er spennende, unikt og varierende. Rett ved kaia i Hirtshals ligger Danmarks beste og Nord-Europas største akvarium. Her venter månefisk, skipsvrak, sel og sjøhester på dere!

Landal Greenparks

Landal GreenParks tilbyr ferieboliger midt i naturen. Her kan du kan oppleve kysten, fjellet, heilandskapet og skogen. Parkene byr på et vell av aktiviteter – alt fra sykling, vandreturer, golf og velvære til en strandferie ved havet.

Kjul Camping

Kjul Camping ligger ved Lilleheden Klitplantage, få minutters gange fra sjøen og en flott sandstrand, samt kun 6 minutters kjøring fra ferjekaia. Det er god mulighet for utflukter langs vestkystens sykkelsti, eller i byen Hirtshals med havna, fyret, North Sea Oceanarium.

Vendsyssel APS

Hos Vendsyssel ApS Autoopretning jobber vi profesjonelt og utfører alle former for reparasjoner og service på din bil.

Vi ønsker flere attraksjoner!
Ta kontakt for din profilering i vår nye Danmarksguide.
Mail: Emr@dknopartners.com

Back To Top