fbpx
skip to Main Content
Legendariske: Jeep-merket er kjent for sin enestående fremkommelighet. Nå kommer modellene Renegade og Compass også som miljøvennlige ladbare hybrider. Daglig leder ved RSA Bil Kristiansand, Jan Erik Stiansen, viser gladelig fram de legendariske nyhetene.

Nye ladbare legender hos RSA BIL Kristiansand

De er legendariske for sin unike mobilitet og enestående 4×4 ytelse. Nå kommer nye Jeep Renegade og Compass som spreke og miljøvennlige plug-in hybrider.

 

Eventyr, frihet og lidenskap forbindes ofte med Jeep, som kjennetegnes av sin unike fremkommelighet. Med et firehjulstrekk-system som er perfeksjonert siden 1941 er dette biler som ikke trenger å stoppe selv om asfalten gjør det.

Med sin nye 4xe teknologi kombinerer Jeep deres velkjente firehjulstrekk-egenskaper med en kraftig elektrisk motor og et innovativt fremdriftssystem. Teknologien kombinerer miljøvennlig elektrisk bykjøring, med kraftig ytelse og firehjulsdrift for høy mobilitet selv i røft terreng.

Plug-in revolusjon

En ladbar hybrid er en av de beste løsningene for å utnytte fordelene ved å bruke en forbrenningsmotor og en elektrisk motor sammen. Ladbare hybrider garanterer en optimal balanse mellom elektrisk rekkevidde, ladetid, drivstofføkonomi, kjøreegenskaper og ytelse.

Jeep jobber med å utvikle ladbare alternativer på alle sine modeller. Først ut i plug-in revolusjonen er modellene Jeep Renegade 4xe og Compass 4xe. Hybrid-drivverket i disse består av to elektriske motorer og en batteripakke på 11,4 kWt, samt en drivstoffgjerrig 1,3-liters turbo-bensinmotor og sekstrinns automatgirkasse. Modellene vil ha en elektrisk rekkevidde på 50 kilometer WLTP.

Elmotorene er plassert på hver sin hjulaksel, den ene koblet til bensinmotoren der den jobber sammen med denne ved behov. Den andre er plassert på bakakselen og har reduksjonsgir og integrert differensial for selvlading. Den leverer 60HK effekt og 250 Nm dreiemoment, noe som genererer trekkraft og gjenvinner energi under bremsing. Samlet leverer de et helt nytt teknologisk firehjulssystem, samt en motorytelse på 190HK i standardmodellene og opptil 240HK i utstyrsnivåene Trailhawk og S.

Enkel å lade

Lading av batteriet på nye Jeep 4xe Plug-in hybrid er enkel, brukervennlig og praktisk. Du kan lade batteriet med ladekabelen, enten hjemme eller på et offentlig ladepunkt, og nye funksjoner som eCoasting og eBreaking gjør at batteriet alltid lades på best mulig vis mens du kjører og bremser. Tiden for å lade fra null til fullt er mindre enn 4 timer.Ekstrautstyret EasyWallbox er en intelligent kontakt som enkelt kan installeres hjemme uten hjelp fra elektriker. Denne analyserer og tilpasser ladekapasiteten utfra hvor mye energi som brukes i huset, og registrerer og bruker tidligere ladedata for å optimalisere ladeprosessen.

Alltid tilkoblet

Teknologien om bord i 4xe Plug-In Hybrid har de nyeste tilkoblingsløsningene som er inkludert i Jeeps Uconnect Services. Den tilhørende My Uconnect-appen gjør at du enkelt kan samhandle med bilen din trådløst fra avstand. I mobil-appen kan du administrere lading, låsing, varming og kjøling av kupeen på en enkel og intuitiv måte, direkte fra din smarttelefonen.Takket være interaktiv navigasjon kan du også se de nærmeste tilgjengelige ladestasjonene, med detaljer om kontakter, driftstimer, tilgjengelighet og interessepunkter. På den måten er du alltid tilkoblet din nye Jeep.

Høyeste sikkerhet

Med lang historie som amerikansk militærkjøretøy har trygghet og sikkerhet vært gjennomgående viktige elementer i Jeep sine modeller gjennom tidende. Nye Jeep tar dette et steg videre og kombinerer et stort antall passive og aktive sikkerhetsfunksjoner for å gi deg best mulig kontroll, og samtidig sørge for det høyeste sikkerhetsnivået mens du kjører. Uansett hvor du drar kan du føle deg beskyttet av Jeep. Den nye teknologien i 4xe Plug-in hybrid har 8 års batterigaranti som standard, den beste som er tilgjengelig i sin kategori. Den kan valgfritt også forlenges i ytterligere 3 år. Tatt i betraktning at Jeep også er blant merkene med beste nybilgaranti i landet, 7 år eller inntil 200.000 kilometer, kan du stole på at Jeep er et trygt og pålitelig valg, og at forhandleren strekker seg ekstra langt for å garantere ved sine modeller.

Legendarisk ytelse

De nye 4xe ladbare hybrid-SUVene til Jeep kombinerer de beste egenskapene fra merkets sterke kvaliteter innen firehjulsdrift, sikkerhet og mobilitet, med miljøvennlig ny hybrid-teknologi. Elektrifiseringen supplerer og øker deres legendariske yteevne takket være økt dreiemoment fra de elektriske motorene.Jeep omtaler systemet som en hybridløsning uten premisser og legger til at bilene fortsatt er egnet til å kjøre i alle slags terreng, samtidig som veiegenskapene forbedres med jevn respons og kjapp akselerasjon. Både høy- og lavgirserie er standard. Det vitner om seriøse terrengegenskaper. Bilene kan også justeres etter ulike kjøremodus, for ulike typer underlag.

Mer miljøvennlig enn noensinne

Den nye Jeep® 4xe har et hybrid-ladingssystem, bestående av en bensinmotor som driver forhjulene og en elektrisk motor som er reservert for bakhjulene.

Den elektriske motoren drives av et batteri på 11,4 kW som kan lades under kjøring, gjennom regenerativ bremsing eller gjennom en stikkontakt. Velg helelektrisk kjøremodus og batteriet sikrer en rekkevidde på opptil 50 km, perfekt for bykjøring. Med både hybrid og elektrisk kapasitet, vil Jeep Renegade og Compass 4xe bli mer miljøvennlig enn noensinne.

 

Miljøvennlig: Som ladbar hybrid er de nye Jeep 4xe modellene sprekere og mer miljøvennlige enn noensinne.
Teknisk mobilitet: I kjent Jeep-stil kommer de nye hybridene med tekniske løsninger for tilkobling, mobilitet og sikkerhet.
Plug-in revolusjon: Jeep infører ladbare løsninger på alle sine modeller. Først ut i plug-in revolusjonen er ­modellene Renegade 4xe og Compass 4xe. Modellene vil ha en elektrisk rekkevidde på 50 kilometer WLTP.
Enestående Mobilitet: Elektrifiseringen av nye Jeep supplerer og øker bilens yteevne og gjør at bilene fortsatt er egnet til å kjøre i all slags terreng.
Back To Top