fbpx
skip to Main Content
Vinneroppskrift: Volvo XC40 har vært en suksess både som diesel, bensin, hybrid, og nå helelektrisk. Det er en genial bil som er godt tilpasset norske forhold, forteller daglig leder hos Frydenbø Kristiansand, Sondre Hansen.

Elektrisk spenning hos Frydenbø Kristiansand

Volvo XC 40

Brennkvikk akselerasjon, lynkjapp hurtiglading, høy bakkeklaring og firehjulstrekk. Møt den nye helelektriske Volvo XC40 Recharge.

Kompakt-SUVen XC40 har vunnet manges hjerter etter at den ble introdusert på markedet i 2017. Den er blitt kåret til årets bil i Europa og er blant Volvo sine aller største bestselgere. Nå lanseres den endelig som elektrisk kompakt-SUV med sprek ytelse og miljøvennlig helelektrisk motor.

Sprek og bærekraftig
Med 408 hk og opptil 417 km rekkevidde inviterer nye Volvo XC40 Recharge til både kraftfull og bærekraftig kjøring. En essensiell kombinasjon som leveres av et drivverk med høy ytelse i Volvos første helelektriske bil noensinne.
Høy sittestilling, solid bakkeklaring og mulighet for å trekke henger inntil 1500 kilo er som musikk i ørene for mange som er på utkikk etter ny bil. At den også leveres med firehjulstrekk vil nok trigge manges interesse for den allerede bestselgende kompakt-SUVen.

Dekker det meste
Den helelektriske XC40 har nok rekkevidde til å dekke alt fra hverdagens små ærender til utflukter i helgene. Med en rekkevidde på opptil 417 km og kun 40 minutter ladetid fra null til 80% vil mange bare trenge å lade et par ganger i uken for å dekke sin daglige kjøring.

Premiere
Daglig leder hos Frydenbø Bilsenter Sør, Sondre Hansen, forteller at de har mange kunder som venter i spenning på den nye elektriske versjonen av bestselgeren XC40, og flere som allerede har handlet bilen som kommer i løpet av November måned.

– Den helelektriske nyheten Volvo XC40 Recharge kommer til oss i slutten av november måned. Det blir den første helelektriske bilen til Volvo noensinne, og modellen har vært en populær bil med bra salg, både som diesel, bensin og hybrid. Nå kommer den også som helelektrisk SUV, med god plass, firehjulstrekk, hengervekt, og alt folk kan trenge. Det er en genial bil som er godt tilpasser norske forhold, og vil bli et stort løft i sin klasse. Dette blir en premiere vi har gledet oss til, avslutter Sondre Hansen.

 

 

Back To Top