fbpx
skip to Main Content

Nytt BilXtra verksted i Brennåsen

Ble med i BilXtra:

At det var behov for et bilverksted i Songdalen er til fulle bevist. Fulle ordrebøker fra starten i fjor vår forteller det meste.

– Jeg føler vi har fått dreis på det, ja. Bortsett fra en liten oppbremsing da Norge koronastengte, har det vært fullt opp å gjøre for de to mekanikerne og for vår kundemottaker, forteller Rolf Grødum, som sammen med Roy Frigstad står som eiere av verkstedet. De to eier også henholdsvis bilforretningene Bil Sør og Varebilspesialisten som holder hus i samme bygg som verkstedet.

Alt på lager
Verkstedet har knyttet seg til Per Hagen A/S Bilrekvisita og BilXtrakjeden. Det er ikke tilfeldig, forklarer Grødum og Espen Frigstad, sistnevnte daglig leder i verkstedet:
– Vi kjente gutta hos Per Hagen fra før og vi er veldig fornøyd med måten de server oss på. De leverer en god totalløsning der de har det meste av deler på lager og de tilbyr hyppige leveranser slik at vi som verksted slipper å ligge inne med en mengde deler på eget lager. Det hadde jo egentlig blitt helt umulig, beretter Espen, og tenker på alt fra lyspærer til oljefiltre som finnes i utallige utgaver i dagens marked.
– Vi får inn varer hver natt. Lagerstyring og logistikk er automatisert slik at vi har full oversikt over lagerbeholdning til enhver tid, supplerer Arvid Kristiansen fra Per Hagen A/S som har tatt turen innom verkstedet.

Garanti
At alt av deler holder samme kvalitet som originaldeler medfører at det gis fem års garanti på disse.
– Apropos garanti, kan det være greit å minne om at nybilgarantien opprettholdes også når service og reparasjoner foretas hos oss. Vi har avansert diagnoseverktøy til så og si alle bilmerker, og vi tar inn både personbiler og varebiler opp til 3,5 tonn, opplyser Rolf, og legger til at de vil være konkurransedyktige på pris. Verksteder er godkjent for å foreta EU-kontroll.

At mange av kundene kommer fra Songdalen er ganske naturlig, men de har også folk på kundelista fra Søgne, Hellemyr og Vågsbygd.
– Og firmakunder. Mange har fast avtale, noe som gir grad av forutsigbarhet for oss, påpeker Rolf Grødum tilfreds.

 

Back To Top