fbpx
skip to Main Content
Dobbel quis-vinner: Jan Eriksen har grunn til å smile etter å ha vunnet tilhenger nummer to i løpet av fem år. Her sammen med daglig leder Kjell Erik Brauner i Agder Båt og Motor som leverer gevinsten. Gevinsten, minste utgave av Tysse, blir imidlertid oppgradert til en større tilhenger med boggie.

Vant tilhenger for andre gang

Vinner av quis-konkurransen i forrige utgave av Motor Agder, Jan Eriksen fra Søgne, kan dra hjem med en splitter ny tilhenger. Det er ikke første gang.

-Jeg vant tilhenger for omtrent fem år siden i en liknende konkurranse, en Gaupen henger var det den gang.

Med seks barn og mange barnebarn har den vært flittig benyttet. Selv kjører jeg en liten elbil uten hengerfeste. Nå som jeg har vunnet en til kan jeg kanskje begynne med tilhengerutleie? spøker den humørfylte finnmarkingen som har blitt «Søring» for mange år siden.
-Nei, spøk til side, jeg benytter anledningen til å oppgradere til en større henger med boggie som laster opp til 2,6 tonn. Jeg har ikke bruk for to like, vet du.

Jeg har en sønn som jobber i Tratec og der er det ofte behov for å frakte store og tunge lass, så dette blir helt topp, smiler en lykkelig vinner som mer enn gjerne deler gevinsten med en tallrik slekt.

 

Back To Top