fbpx
skip to Main Content
For alle: Med forsikring, leasing, lån og eiendomsmegler under ett, satser Sparebanken Sør på å være et finanshus med en løsning for alle. f.v. Solgunn Rott og Merete Lie Seland fra Sparebanken Sør, Preben Lønn i Brage Finans, og Kjetil Lossius i Sørmegleren.

Skreddersydde finans- løsninger for næringslivet

Fakta:

SPAREBANKEN SØR
Sparebanken Sør er en av landets største regionsparebanker med hovedkontor i Kristiansand. Bankens historie går helt tilbake til 1824, og visjonen er «å skape vekst og utvikling i landsdelen». Sparebanken Sør har eierinteresser i Sørmegleren, Brage Finans og Frende Forsikring.

SØRMEGLEREN
Sørmegleren ble startet i 2014 og selger omtrent hver tredje bolig som omsettes i Agder.

BRAGE FINANS
Brage Finans er et frittstående finansieringsselskap og er spesialister på leasing for bedrifter, alt fra tannlegestoler til anleggsmaskiner.

FRENDE FORSIKRING
Frende er blant de forsikrings­selskapene som vokser raskest, og visjonen er å være «bransjens utfordrer – med omdømme som drivkraft».

Sparebanken Sør er en av landets største regionsparebanker, med hovedkontor i Kristiansand. Banken har i alt 34 kontorer fordelt på Agder, Vestfold og Telemark og Rogaland.

Sparebanken Sør er et finanshus i stor vekst, og noe av årsaken er eierskapet og samarbeidet med Sørmegleren, Brage Finans og Frende Forsikring. Sammen skreddersyr de løsninger som er tilpasset kundenes behov.

– Gjennom oss får kundene de finansielle produktene og skreddersydde løsningene de har behov for, sier Merete Lie Seland fra region øst i Sparebanken Sør.

– Vi har stor bredde i produktene våre, og vi er svært opptatt av nærhet til våre kunder, fremholder Reidun Tesdal Birkedal fra region vest i Sparebanken Sør.

Relasjonsbanken
– Sparebanken Sør er i dag representert med avdelingskontorer fra kyst til hei, på strekningen Bryne til Sandefjord. Alle tilbyr finansiering, megling, leasing og forsikring. Det er viktig for oss å tilby alle produktene på alle digitale plattformer, og i tillegg ha fysisk tilstedeværelse med medarbeidere som kjenner sine regioner godt, sier Solgunn Rott fra region midt i Sparebanken Sør.
– Vi ønsker å fremstå som «Relasjonsbanken», hvor kundene, store som små, får den hjelpen de trenger raskt, riktig og ekspeditt, supplerer Merete Lie Seland.

Egen næringsavdeling
Sørmegleren har hovedkontoret i Kristiansand, et steinkast fra Sparebanken Sør. De har bygd opp sin egen næringsavdeling, som ledes av John Christian Webb.

– Vi høster gode frukter av å ha en veldrevet bank i ryggen, en bank som har mange næringslivskunder i sin portefølje. Vi er gode på utvikling, har mange kunder både på kjøps- og salgssiden, og har kompetansen som skal til for å kunne være en god rådgiver for kundene, sier han.

– Vi er inne i en god trend, hvor målet på sikt er å opparbeide oss en like stor markedsandel som boligavdelingen, legger Kjetil Lossius fra Sørmegleren til.

Store på leasing
Brage Finans har kontorlokaler i Sparebanken Sør sine lokaler i Kristiansand, og ledes av Preben Lønn.

– Banken har en betydelig markedsandel innen leasing gjennom Brage Finans. Leasing er et finansielt instrument som er i kraftig vekst. Tidligere ble leasing nesten utelukkende brukt for å finansiere bilkjøp, men i dag benyttes leasing i de fleste bransjer. Røntgenmaskinen på sykehuset, stolen du sitter i når du er hos tannlegen, maskinparken som industribedriften benytter, er i dag ofte leaset, sier Preben Lønn.

Sterke på forsikring
Erik Rudi er leder for Frende Forsikring, som også har kontorlokaler i Sparebanken Sør i Kristiansand.

– Næringslivet har behov for fleksible løsninger for å forsikre inventar og produksjonsutstyr, og ikke minst har det blitt et økende fokus på å tilby ansatte gode pensjonsforsikringer. Gode lønns- og pensjonsvilkår blir stadig viktigere for å sikre at ansatte forblir i bedriftene. Vi har de siste to årene blitt kåret til landets beste forsikringsselskap på kundeservice, og gjennom et godt samspill med Sparebanken Sør har vi gode og konkurransedyktige produkter å tilby næringslivskundene, sier Erik Rudi.

Ta kontakt
– Vi jobber sammen for å tilby gode løsninger for næringslivskunder. Ta gjerne kontakt med oss for rådgivning, sier de samstemte til slutt.

 

lokal partner: Midt på torvet og Markens Gate i Kristiansand ligger Sparebanken Sør sine lokaler, lokalt og lett tilgjengelig.

Sorry. No data so far.

Back To Top