fbpx
skip to Main Content

Over hundre års erfaring med dekkskift

Med mål om å alltid være best på pris og service, har Mjåvann Dekksenter AS etablert seg som en solid aktør, med stor kapasitet og spesialkompetanse døgnet rundt.

Helt på toppen av industriområdet på Mjåvann, finner du bedriften som satser tungt på å alltid være best på både pris, fleksibilitet og kundeservice. I store, lyse, og topp moderne lokaler selger Mjåvann Dekksenter AS dekk og felg til de aller fleste formål. Hit kan du komme med anleggsmaskiner, lastebiler og personbiler, så vel som trillebåren du bruker til vårens hagearbeid.

Ansatte med kompetanse
Det var i september 2018 at Mjåvann Dekksenter AS åpnet dørene til de imponerende lokalene på hele 1200 kvadratmeter. Driverne bak dekksenteret fikk en forespørsel om samarbeid og forteller at de aldri har angret på at de grep sjansen og satset stort på toppen av Mjåvann.

I dag består dekksenteret av et stort dekkhotell, en velutstyrt butikk hvor kunden finner både dekk og felg fra velkjente leverandører, samt et fullt utrustet verksted og ansatte med bred kompetanse og lang erfaring innenfor arbeidsområdet. Som byggets fasade tilsier, samarbeider Mjåvann Dekksenter med solide og seriøse aktører i bransjen, og kan levere det aller meste kunden måtte trenge, gunstig, rimelig og på kort varsel.

24 timers service
Mjåvann Dekksenter består i dag av hele syv faste ansatte hvor to av dem er lærlinger innenfor hjulutrustningsfaget. Disse skal opp til fagprøve i løpet av året. I tillegg leies det inn tre sesongmedarbeidere før vår og vintersesongen for å kunne gi kunden rask og god hjelp med å få skodd om bilen.

Hovedvekten av kundegrunnlaget og omsetningen kommer fra en solid kundemasse innen tyngre kjøretøy som anleggsmaskiner, traktorer, trucker og lastebiler. Her kreves egne løsninger, spesialmaskiner og større haller som Mjåvann Dekksenter er en av få aktører som kan tilby. For de tyngre kjøretøyene tilbys en 24 timers service med eget vaktnummer og egen servicebil som kan rykke ut på kort varsel. Står en fast langs veien med en stor lastebil er det bare en telefonsamtale unna effektiv hjelp hos Mjåvann Dekksenter, hele døgnet.

En annen viktig del er selvfølgelig person- og varebiler. Med et enormt utvalg fra ledende aktører i bransjen finner du noe til enhver bil og bruk. Og med en imponerende kapasitet til å håndtere store anleggsmaskiner og spesialkjøretøy døgnet rundt, er selvfølgelig personbiler unnagjort på blunk. Med fagfolk som til sammen kan skilte med over hundre års erfaring, er du garantert at jobben utføres på best mulig vis hos Mjåvann dekksenter.

Best på pris og service
Selv om de første årene har gått etter planen, mangler det ikke på ambisjoner og fremtidsplaner for Mjåvann Dekksenter AS. De forteller videre at de fortsatt satser stort på å vokse videre og være best i markedet både på pris og service, og ønsker alle kunder, gamle som nye, velkommen innom for vårens sommerdekkskift.

Alle størrelser: På Mjåvann Dekksenter har de dekkekspertisen du trenger, enten det gjelder trillebår, anleggsmaskiner, og alt i mellom.
spesialkompetanse: Mjåvann Dekksenter har spesialisert seg på service og utstyr for ethvert bruk. Med 24 timers service for dekkskift på alle størrelser er du trygg på veien uansett.
Godt samhold: Gjengen på Mjåvann Dekksenter AS. f.v. Preben Solbakken, Donatas Mecislauskas, Kristian Øydna, Asle Nicolai Fossheim Trysnes, Torkil Riseth, Alec Webb og Rolf Presterud.

 

 

 

Back To Top