fbpx
skip to Main Content
På plass: Lill Cathrine har fått plass på eget kontor fra dag en.

Nytt ansikt hos Bay Auto

Utvider på nyttekjøretøy:

Hun kommer fra profilbransjen hvor hun har jobbet en årrekke. Nå skal Lill Cathrine Paulsen (50) profilere seg som selger av nyttekjøretøy hos Ford-forhandler Bay Auto i Sørlandsparken.

Det var Erik som ringte før jul og spurte om jeg var klar for å skifte beite. Etter noen dager i tenkeboksen takket jeg ja. Når man runder 50 er det kanskje lurt å ikke drøye for lenge om man først skal skifte jobb, forteller den nytilsatte der hun er godt installert på eget kontor i salgsavdelingen. Og Erik, som tok den telefonen før jul, er identisk med salgssjef Erik Dåsnes i samme firma.

-Du skjønner, vi er gamle kjente fra den tiden da vi begge jobbet i Coca Cola, jeg var markedssekretær for ham på begynnelsen av 2000-tallet. Det begynner å bli lenge siden, men han hadde visst ikke glemt meg, smiler hun.

Smiler gjør hun ofte, Lill Cathrine, noe som vil komme godt med i jobben som salgskonsulent på nyttekjøretøy.

-Hva slags forhold har du til nyttekjøretøy?

Ærlighet varer lengst
-Det er nok en typisk mannfolkgreie, det der, og jeg er ikke bilgal i utgangspunktet, men når jeg begynner i jobb et nytt sted så legger jeg sjela mi i det og ønsker å få eierskap til det jeg holder på med. Etter at jeg begynte 1. mars har jeg kjørt de fleste bilene her på huset, både nyttekjøretøy og personbiler.Og så har jeg solgt min første bil! Ellers kommer det godt med å ha snakketøyet i orden og ellers å være ærlig og redelig i alt man gjør, tenker hun.

Evnen til å ha mange baller i lufta på en gang vil også komme godt med i jobben, tenker hun, dessuten å være strukturert og å tenke langsiktig.

Dønn ærlig var hun da en kunde kom inn for å spørre om en bil som hun ikke hadde fått tid til å gjøre seg godt kjent med.

-Jeg sa bare – «det skal jeg spørre en voksen om…» Og så fikk jeg tak i Jon Halvard (Grefstad) som er en unggutt! Men en dyktig selger, altså, og som kjente godt til denne modellen. Litt humor må man ha! slår hun fast.

At det er mye å sette seg inn i er hun fullt klar over. Mye tid går med til å lese seg opp på de forskjellige modellene.

Stilling 50/50
-Og så henger jeg på Terje Hansen som er sjef for nyttekjøretøy. Jeg er jo under opplæring, og det må jeg si, det er kjempehyggelig folk å jobbe sammen med. Jeg føler meg godt ivaretatt.

Stillingen til Lill Cathrine er todelt, 50 prosent back office og 50 prosent selger.
-Back office innebærer mye papirarbeid knyttet til registrering av kjøretøy, det gir meg samtidig inngående kjennskap til de produktene jeg skal selge, forklarer hun.

Lill Cathrine er opprinnelig Vågsbygdjente, men har bodd på Lund siden tidlig på 2000-tallet sammen med sin mann. De har hytte på Gautestad som de benytter mye i helgene.

-Ved en anledning kjørte vi svære Ford Explorer opp dit, og selvsagt var det jeg som satt bak rattet, det hører jo nesten med til jobben å prøvekjøre bilene jeg skal selge. Det var ikke fritt for at det var noen som kikket litt forundret da de så en kvinne bak rattet i en sånn bil, og en mann i passasjersetet…
-Så må jeg jo si at jeg føler meg kjempeheldig når Bay Auto satser på en 50-åring, men kanskje er det litt sånn at de også har vært kjempeheldige som har fått meg på laget? smiler Lill Cathrine og bryter ut i en smittende latter. Den type smitte har visstnok kun positive virkninger.

Lill Cathrine Paulse har funnet seg tilrette blant alle nyttekjøretøyene hos Bay Auto. Hun solgte en bil første uka i den nye jobben.

 

Back To Top