fbpx
skip to Main Content
Går i høyden: Plattformen rundt vaskesonen gjør det enkelt å legge skum og å spyle høye kjøretøy som varebiler og bobiler.

Døgnåpent selvvaskeanlegg

Bilvask i ytre Vågsbygd:

Tor Sigurd Bransdal tilbyr bilvask 24/7 i sin nyrenoverte vaskehall i tilknytning til Vågsbygd Bilverksted på Bråvannsløkka langs veien mot Langenes, noen steinkast fra Vågsbygdveien.

-Før måtte kundene kjøpe vaskekort i kundemottaket i verkstedets åpningstid, noe som var litt vrient for de fleste som jo er på jobb da. Nå som vi har fått betalingsterminal kan vi tilby full selvbetjening ved at kundene betaler med vanlig bankkort inne i vaskehallen, forklarer Bransdal, som ivrig demonstrerer alle vaskealternativene som kommer opp på menyskjermen. Avfetting, skumsåpe og høytrykkspyling med varmt eller kaldt vann kan velges, og for å toppe prosessen kan det legges på Superwox til slutt. Ny støvsuger er også installert.

Pauseknapp
-Det er nå også mulig å sette prosessen på pause hvis det er ønskelig å la avfetting og skum få virke noen minutter for å løse opp fastgrodd skitt, dermed slipper man å se at «taksameteret» går i ventetiden, påpeker Bransdal. En vaskeveiledning vil bli slått opp på veggen slik at det skal være enkelt for alle å betjene alle funksjoner ved det moderne anlegget.

– Ellers så er det bare å ta kontakt, så gir vi mer enn gjerne en veiledning den første gangen kunden skal vaske, understreker Bransdal.

– Etter at flere bensinstasjoner har lagt ned sine selvvaskeanlegg i distriktet, er vi nå de eneste i ytre Vågsbygd, men vi er kanskje ikke så kjent for folk flest, det forsøker vi nå å gjøre noe med. Det at vi nå kan tilby døgnåpen adkomst til innendørs vasking tror jeg vil være kjærkomment, særlig nå om vinteren. Det er ikke mye fristende å stå ute i minusgrader å vaske bilen, minner Bransdal om.

Bobiler og båter
Anlegget er dessuten tilpasset høye kjøretøy ved at det er en opphøyet plattform som går rundt vaskesonen slik at det blir enklere å komme til for å vaske og spyle på taket.

– Jeg vil tro det hilses velkommen av bobileiere som nok har litt utfordring med å få vasket oppe i høyden. Og for båtfolk som kan rygge inn farkosten på tilhenger og komme til på en enkel måte, tenker Bransdal. Det er fremdeles mulig å kjøpe vaskekort i kundemottaket på verkstedet for de som foretrekker det fremfor å bruke bankkort. Da kan man fylle på ønsket beløp, og etterfylle det selv ute i hallen.

For firmakunder
For firmakunder og storkunder med flere biler kan det være en god løsning å kjøpe vaskekort til hvert kjøretøy. Det vil da være mulig å søke om kreditt og bli fakturert hver måned, noe som vil gi god oversikt i regnskapet, påpeker Tor Sigurd Bransdal. Myndighetene har strenge krav til miljøet rundt vaskeanlegg, derfor er oljeutskiller påbudt for å hindre avrenning av skadelige kjemikalier til jordsmonnet. Om det etter hvert vil bli forbud mot å vaske bilen hjemme på tunet av hensyn til miljøet, gjenstår å se.

Sorry. No data so far.

Back To Top