fbpx
skip to Main Content

Challenger-dager hos Sør Caravan

Med unike og innovative løsninger, og godt utstyrte bobiler til en overkommelig pris, er det ikke rart det ble god stemning under Challenger-dagene hos Sør Caravan 12-21. mars.

løpet av 35 år har bobilmerket Challenger skapt seg en plass blant de ledende bobilprodusentene i Europa. Skapt i hjertet av vinmarkene i Rhone, og med en filosofi om å kombinere nye og innovative løsninger, med mye utstyr, god kvalitet, og rimelig pris. Kjetil Urdal hos Sør Caravan forteller at Challenger er skapt for å gi selv erfarne bobilentusiaster en aha-opplevelse, enten det er for de gode løsningene, eller for den rimelige prislappen.

– Bilen fremstår jo normal på utsiden, en pen og klassisk bobil med lang front som gjør den lett å kjøre da den minner om en vanlig varebil. Men den innvendige løsningen er der denne skiller seg ut, og som er grunnen til at dette er en av Europas mest solgte løsninger, forteller Urdal entusiastist.

Når man trår inn døren får man en umiddelbar følelse av romslighet og kvalitet. Med stor smart lounge, og mulighet for å snu førerstolene for en full sittegruppe, har man mange sitteplasser og en sjenerøs romfølelse til å være en mindre bobil. Her er det ingenting som er trangt eller inneklemt, og med panoramavinduer og smarte plassløsninger er dette et lyst og trivelig rom med stor romslighet.

Unike løsninger
Urdal illustrerer den ene etter den andre gode løsningen. Stor kjøkkenbenk som kan utvides til hjørnekrok for større benkplass, et stort og romslig bad med dusj og lekre detaljer, stor lagringsplass med dør inn i selve bagasjen for lett tilgjengelighet, samt et flott baderomspeil med enorm skapplass. Her er det flust av smarte løsninger for å få det så romslig og praktisk som mulig.
– Nå lurer du kanskje på hvor i all verden soveplassene er blitt av, forteller Urdal videre.

Bak de integrerte downlightsa i taket er det nemlig en stor fullverdig dobbeltseng som senkes ned fra taket med et tastetrykk. Denne kan senkes helt ned, eller stoppes halvveis så middagen kan fortsette i sittegruppen under. Legger man ned sittegruppen har man hele to dobbeltsenger i et areale som tidligere var åpent og helt uten tegn til sengeplasser. Alle vinduer kan selvfølgelig dekkes til for innsyn og sollys for et fullverdig og usjenert soverom for fire mennesker.
– Som du ser har Challenger vært først ute med en helt unik løsning, der alt er gjennomgående bygget for praktiske og fleksible løsninger, forteller han.

Stor luksusfølelse
Et annet kvalitetstrekk man straks legger merke til er premium-detaljer som gir en god luksusfølelse på et rimelig budsjett, lekkert kontrollpanel for lys og viktige funksjoner, blanke og opplyste detaljer, stort bad, kjøkken og kjøleskap, innebygde lys i håndtak, benkeplater, gulv og tak.
– Dette er en billig bobil til under millionen, med stor luksusfølelse, og løsninger fra en helt annen prisklasse. Bilen følger det nyeste innen nybilteknologi, med stor infotainment skjerm, adaptive LED-lys, ryggekamera som dekker begge hjørnene bak, og den kan kjøres på vanlig B-sertifikat. Her får du veldig mye for pengene, avslutter Urdal.

Back To Top